لاریجانی:22 بهمن عقبه پشتیبانی از آرمان های ملی را به دشمنان می فهماند

تهران ، شبکه خبر ، سیاسی - سیاست داخلی 20 بهمن 1388  20:30
رئیس مجلس شورای اسلامی، پشتیبانی از آرمان های ملی در ایران را برخوردار از عقبه ای قوی دانست و بر اهمیت راهپیمایی 22 بهمن امسال برای دفع هر چه قوی تر توطئه های استکباری و آمریکایی تاكید كرد.
علی لاریجانی، در سیزدهمین همایش پیشكسوتان جهاد و
شهادت در مسجد ولی عصر تهران، درباره اهمیت حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن تصریح کرد: همواره راهپیمایی 22 بهمن در سال های قبل دارای حساسیت بوده و امسال این حساسیت به علت حوادث اخیر در کشور بیشتر است. 

رئیس خانه ملت گفت: بیگانگان درصددند با تحلیل های خود به این نماد هیبت ملت، یعنی راهپیمایی 22 بهمن، لطمه بزنند. 

رئیس مجلس، با بیان اینکه این راهپیمایی، نمادی روشن و نشانه هیبت ملت ایران است، افزود: ملت ایران با این نماد، بنای جدیدی را تأسیس کرد و سرنوشت خود را تغییر داد. 

لاریجانی گفت: انقلاب اسلامی، ماهیتی ضد ظلم، ضد استکباری و ضد آمریکایی دارد و جنبه اثباتی آن نیز اجرای احکام و اخلاق اسلامی است. 

رئیس قوه مقننه افزود: تا زمانی که انقلاب اسلامی این ویژگی های اساسی را داشته باشد و راهبری کشور با ولایت فقیه و مرجعیت دینی باشد، آسیبی به ملت نخواهد رسید. 

رئیس مجلس كشورمان، با اشاره به صدور بیانیه هایی درباره راهپیمایی 22 بهمن گفت: در برخی از این بیانیه ها، نشانه هایی از تفرقه وجود دارد و این گونه پیام ها به عظمت ملی کمک نمی کند. 

رئیس خانه ملت، با اشاره به تحرکات اخیر آمریکا از جمله نصب موشک های پاتریود در برخی کشورهای منطقه، گفت: آمریکایی ها با این اقدام، حرکت زبونانه ای را پیش گرفته اند و این اقدام آنها بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد. 

لاریجانی، هدف آمریکایی ها را از این تحرکات، تاثیر گذاشتن بر حرکت ملت ایران دانست و افزود: آنها می خواستند بمبارانی تبلیغاتی را سامان دهی كنند و در کنگره و سنا نیز تصمیماتی علیه ایران گرفته بودند؛ اگر چه این تصمیمات قدر و منزلتی نداشت. 

رئیس مجلس گفت: با موضوعات مهم پیش رو، از جمله ماجراجویی های آمریکا در مسئله هسته ای ایران، پیام 22 بهمن کاملاً می تواند فضا را شفاف کند تا آنها بفهمند پشتیبانی از آرمان های ملی در ایران، از عقبه ای قوی برخوردار است. 

لاریجانی افزود: حتماً این راهپیمایی می تواند هزینه های کشور را کاهش دهد و توشه و توان ملی را بالا ببرد. 

رئیس خانه ملت ابراز امیدواری کرد، این مسیر از هر سال دیگر مهیاتر شود. 

رئیس مجلس، ملت ایران را ملتی دارای ریشه، اصیل، عاطفی و پیرو اهل بیت (ع) دانست و گفت: روح همبستگی دینی در این خصوصیت نهفته است که همه یکدل باشند و اگر 22 بهمن از این خصوصیات مکتبی برخوردار باشد، حتماً به نفع ملت است.