رئیس جمهور: فعالیت های فرهنگی باید به تولید فکر منجر شود

تهران ، شبکه خبر ، علمی فرهنگی هنری - فرهنگ و ادب 20 اسفند 1388  18:41
رئیس جمهور گفت: بودجه و فعالیت های فرهنگی باید به تولید فکر و محتوای فرهنگی منجر شود.
محمود احمدی نژاد،در جلسه عصر امروز کـارگروه فرهنگ و هنر استان هرمزگان تاكید كرد: بـایـد خصلت هـا و ویژگی هایی کـه موجب تقویت هویت ملی و ماندگاری یک ملت است، شناسایی و هرچه بیشتر و بهتر به نسل های آینده منتقل شود.

احمدی نژاد با بیان اینکه خزانـه فرهنگ ایران به قدری غنی است کـه می تـواند بـه نیازهـای بشریت پاسخگو باشد، افزود: ایران اسلامی سرشار از استعدادهای غنی فرهنگی و معنوی است و  زمانی که به فرهنگ ایرانی روح اسلام نیز دمیده شد، این فرهنگ  بیشتر غنا یافته و حیات معنای خاصی یافته است.

رئیس جمهور افزود: نقطه آسیب پذیر فرهنگ، کمبود تجهیزات و سخت افزار نیست؛ بلکه فکـر و محتوای فـرهنگ است و مدیـران فـرهنگی نبایـد چنین تلقی کنند که بـا بـودجه های اختصاص یـافته فرهنگ، نواقص تجهیزاتی خود را برطرف کنند.

محمود احمدی نژاد تصریح كرد: چنین دیدگاهی ظلم است و کسی حق ندارد، چنین استفاده هایی از بودجه فرهنگی کند.

احمدی نژاد تصریح کرد: برای فعالیت های فرهنگی می توان از امکانات دستگاه های اجرایی مختلف کشور استفاده کرد و بـا بودجه فرهنگی نیز از کسانی کـه فکر و انـدیشه متعالی تولید می کنند، حمایت کرد.

وی تاکید کرد: بـاید خصلت هـایی کـه سبب می شود به عنوان مثال مردم جنوب جلوی پرتغالی هـا ایستادگی کنند، یـا در دوران دفـاع مقدس به دفاع از سرزمین خود بپردازند را با هنرمندی به نسل های آینده منتقل کرد.

رئیس جمهور تصریح کرد: اگر اقدامات مسئولان به ارتقای فرهنگی و معنوی جامعه منجر نشود، چنین فعالیت هایی هیچ ارزشی ندارد.

محمود احمدی نژاد همچنین بر ضرورت استفاده از توانمندی و استعدادهای جوانان تاکید کرد و گفت: جوانان ایران آرمـانی و انقلابی هستند و بـاید بـه آنان میدان داد و از آنـان حمایت و پشتیبانی کرد، تا استعدادهایشان شکوفا شود.

احمدی نژاد با بیان اینکه فعالیت های فرهنگی زمانی می تواند اثرگذار باشد که از قلوب ایمانی نشات گرفته باشد، افزود: بی تردید کسی که می خواهد ارزش های فرهنگی را منتقل کند، باید به آن باور عمیق داشته باشد و لازمه آن در مرحله نخست، خودسازی و خداشناسی است.

در نشست کارگروه فرهنگ و هنر استان هرمزگان پیشنهادات کارگروه بررسی شد و تعدادی از این پیشنهادات برای تصویب نهایی در جلسه استانی هیـئت دولت مطـرح خواهد شد.

توسعه وگسترش فرهنگ کتابخوانی، ارتقای کمی و کیفی فعالیت های فرهنگی و دینی، توسعه و تقویت رسانه هـا، احـداث، تکمیل و تجهیز مراکز علمی و دینی و توسعه گردشگری و مرمت فضاها و آثار تاریخی از جمله پیشنهاداتی بـود کـه در این نشست بررسی شد.