تردیدی در آمارهای بانك مركزی و مركز آمار وجود ندارد
تهران ، شبکه خبر ، اقتصادی - خدمات 17 خرداد 1388 17:29
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: تردیدی در آمارهای بانك مركزی و مركز آمار ایران وجود ندارد، زیرا این مراكز تخصصی هستند و همچنان در جهت منافع و مدیریت كشور آمارها را تهیه می كنند.
به گزارش شبکه خبر به نقل از ایرنا، سید شمس الدین حسینی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای مالیاتی در جمع خبرنگاران در خصوص زیر سوال بردن برخی از آمارهای اقتصادی دولت، افزود: آمار كشور در یك نظام تولید می شود.
وی بابیان اینكه به عنوان كسی كه در گذشته كار پژوهشی انجام داده و در زمان حاضر نیز كار اجرایی انجام می دهد، موافق تضعیف نظام آماری كشور نیستم، افزود: تضعیف نظام آماری كشور و بی اعتنایی به آن به معنای تضعیف پژوهش در كشور است.
حسینی پژوهش را پایه برنامه ریزی آمار دانست و افزود: اگر نسبت به نظام آماری بی اعتمادی ایجاد كنیم رخوت و بی اعتمادی را در پژوهش كشور ایجاد كرده ایم.