تولید پروبیوتیک در شیراز

irinn | وب سایت شبکه خبر

تازه ترین خبرها در کانال شبکه خبر و پیام رسان سروش irinn_channel@      
09:26 - دوشنبه 02 بهمن 1396
هفتمين همايش بانکداري الکترونيک و نظام هاي پرداخت آغاز به کار کرد سازمان حج و زیارت: دارندگان قبوض ودیعه گذاری حج تمتع تا ۳۰ آبان ۱۳۸۵ که علاقه مند تشرف به حج در سال ۹۷ هستند، نسبت به تکمیل اطلاعات خود اقدام کنند این افراد می توانند از ۴ بهمن با مراجعه به سامانه reserve.haj.ir نسبت به تکمیل اطلاعات اولیه خود اقدام کنند
کد خبر: ۵۵۳۳۰۸
تاریخ انتشار: دوشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۱
ترکیبات و محصولات مفید پروبیوتیکی بدن را در مقابله با میکروب ها و عفونتها مقاوم تر و هضم غذا را راحت تر می کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
به مدد تلاش محققان کشورمان تولید محصولات پروبیوتیکی در کشور روز بروز افزایش می یابد.  ضرورت وجود باکتری در مواد غذایی باعث شده که چهار استاد دانشگاه در شیراز با تاسیس  یک شرکت دانش بنیان بعد از 8 سال تحقیق بتوانند پروبیوتیک هایی مقاوم در برابر حرارت تولید کنند. 
 

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۱°    ۱۳°