تولید پروبیوتیک در شیراز

irinn | وب سایت شبکه خبر

تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
14:18 - شنبه 01 ارديبهشت 1397
رئيس سازمان برنامه و بودجه: حذف يارانه ۲۴ ميليون نفر جزو تکاليف دولت است نوبخت: اطلاعات افراد به طور کامل در اختيار وزارت تعاون نيست، استانداران براي تکميل اطلاعات افراد کمک کنند رئيس سازمان برنامه و بودجه: سال گذشته ۸۳۶ هزار نفر جمعيت فعال وارد بازار کار شدند سيف: نبود نظارت بر ارز صادراتي، استفاده از ارز براي سرمايه گذاري در خارج، استثناء در واردات برخي كالاها و استفاده از اسكناس خرد و حجم زياد در پرداخت ها از جمله عوامل موثر بر ناآرامي هاي ارزي بود رئیس سازمان انرژی اتمی: در صورت خروج آمریکا از برجام به گونه‌ای آماده ایم که طرف حیرت زده خواهد شد نماينده سازمان ملل در امور سوريه در تهران با دستيار ارشد وزير خارجه در امور ويژه سياسي ديدار کرد
کد خبر: ۵۵۳۳۰۸
تاریخ انتشار: دوشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۱
ترکیبات و محصولات مفید پروبیوتیکی بدن را در مقابله با میکروب ها و عفونتها مقاوم تر و هضم غذا را راحت تر می کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
به مدد تلاش محققان کشورمان تولید محصولات پروبیوتیکی در کشور روز بروز افزایش می یابد.  ضرورت وجود باکتری در مواد غذایی باعث شده که چهار استاد دانشگاه در شیراز با تاسیس  یک شرکت دانش بنیان بعد از 8 سال تحقیق بتوانند پروبیوتیک هایی مقاوم در برابر حرارت تولید کنند. 
 

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۱۳°    ۲۳°