تولید پروبیوتیک در شیراز

irinn | وب سایت شبکه خبر

تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
17:19 - جمعه 29 تير 1397
هلند و ترکیه روابط دیپلماتیک خود را از سر گرفتند رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد قصد دارد برای ۵۰۵ میلیارد دلار از صادرات چین تعرفه وضع کند نخست وزير انگليس: ايرلند شمالي بخش جدانشدني انگليس است ترزا می: اتحاديه اروپا نبايد به مرحله پيش از آغاز مذاکرات درباره برگزیت بازگردد در حمله ای سايبري در سنگاپور يک و نيم ميليون پرونده پزشکي سرقت رفت رئيس شوراي عالي سياسي يمن از رئيس جمهور روسيه خواست تلاش خود را براي متوقف کردن حملات عربستان، لغو محاصره يمن و رسيدن به راه حلی عادلانه به کار گیرد صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف): تعداد قربانیان بیماری وبا در یمن از ۲ هزار و ۳۰۰ تن گذشت یونیسف: یک میلیون و ۱۱۸ هزار مورد مشکوک به وبا در یمن وجود دارد
کد خبر: ۵۵۳۳۰۸
تاریخ انتشار: دوشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۱
ترکیبات و محصولات مفید پروبیوتیکی بدن را در مقابله با میکروب ها و عفونتها مقاوم تر و هضم غذا را راحت تر می کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
به مدد تلاش محققان کشورمان تولید محصولات پروبیوتیکی در کشور روز بروز افزایش می یابد.  ضرورت وجود باکتری در مواد غذایی باعث شده که چهار استاد دانشگاه در شیراز با تاسیس  یک شرکت دانش بنیان بعد از 8 سال تحقیق بتوانند پروبیوتیک هایی مقاوم در برابر حرارت تولید کنند. 
 

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۲۹°    ۴۱°