دستیابی محققان ایرانی به اکسیر عمر میوه

irinn | وب سایت شبکه خبر

تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
08:42 - دوشنبه 28 خرداد 1397
مقامات چين اعلام کردند واشنگتن با نقض قوانين تجارت جهاني و توافقات تجاري، حقوق مشروع پکن را تضعيف مي کند چين: اعمال تعرفه هاي اضافي بر کالاهای وارداتی از آمریکا، دفاع از حقوق مشروع و منافع پکن است بر اثر زمین‌لرزه ۵/۹ ریشتری در غرب ژاپن دست کم ۳ تن کشته و بیش از ۵۰ نفر زخمی شدند «ایوان دوکه مارکز» نامزد حزب راستگرا در انتخابات ریاست جمهوری کلمبیا به پیروزی رسید خارج شدن قطار از ریل در آلماتی قزاقستان یک کشته و ۵۰ زخمی برجا گذاشت سازمان ملل اعلام کرد در سال ۲۰۱۶ دست کم دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر قربانی باندهای قاچاق انسان در جهان شده اند سازمان ملل: باندهای قاچاق انسان در این سال ۷ میلیارد دلار کسب درآمد کرده اند در پی وقوع دو انفجار پیاپی در شمال شرق نیجریه دست کم ۳۴ تن کشته و ۱۸ نفر زخمی شدند رویترز: در تعقیب و گریز پلیس آمریکا در مرز مکزیک پنج پناهجو کشته و شماری زخمی شدند
کد خبر: ۵۵۵۱۷۳
تاریخ انتشار: سه‌شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۸
دو محقق ایرانی به ترکیبی دست یافته اند که می تواند ماندگاری و عمر میوه ها را چندین ماه افزایش دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
این محققان برای اولین بار توانستند از کلسیم در ابعاد نانو برای پوشش حفاظتی استفاده کنند.
تنها صدگرم از این پودر کافی است تا برای یک تن میوه پوشش حفاظتی ایجاد کرد، پودری که عمر میوه وسبزی را افزایش می دهد.
 
 
 

 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۲۳°    ۳۶°