به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، این نمایشگاه در سه حوزه خدمات مدیریتی ، حوزه خدمات فرانشیز و ایده های کسب و کار نوین مدیریتی برپا شده است.
نخستین نمایشگاه بین المللی توسعه کسب و کار با حضور و مشارکت تعداد 70 شرکت و غرفه دار و با هدف توسعه کسب و کارها در راستای اقتصاد مقاومتی، معرفی خدمات نوین مدیریتی، آشنایی با فرانشیز برای مدیران و سرمایه گذاران و توسعه ایده های کسب و کار نوین در فضائی بالغ بر 2000متر مربع در سالن های 10 و 11 محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شده است.
این نمایشگاه با حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان مدیریت صنعتی و دانشکده کار آفرینی دانشگاه تهران، خانه صنعت معدن تجارت ،کانون کار آفرینان استان تهران، اتاق اصناف ایران، بنیاد فرهنگی اصناف ایران و انجمن ملی فرانشیز ترکیه برپا شده است.
حوزههای کسب وکاری که در این نمایشگاه حضور دارند، نوظهور هستند و در توسعه کسب و کار نقش مهمی را ایفا خواهند کرد.
موضوع فرانشیز یکی از محورهای مهم این نمایشگاه است و اگر در زمینه فرانشیز فرهنگ سازی صورت گیرد جوانانی که به دنبال کسب و کار هستند می توانند کسب و کار پایدار ایجاد کنند.
اگر وارد فرانشیزشویم شغل های پایدار و کسب و کار درازمدت توسعه پیدا می کنند زیرا مدلی را نشان می دهد که براساس آن آدم ها وارد کسب و کار استاندارد و سود تعریف شده، می شوند.
همزمان با این نمایشگاه؛ نخستین نمایشگاه و کنفرانس بین المللی فرانشیز ایران نیز با حمایت شورای جهانی فرانشیز(World Franchise Council) و برخی از انجمن های ملی فرانشیز کشورهای توسعه یافته، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، اتاق اصناف ایران و خانه صنعت، معدن و تجارت ایران برگزار می شود.
این رویداد به دلیل ایجاد فضایی مناسب برای ارائه محصولات و خدمات شرکت کنندگان به بازار بزرگ و نوظهور فرانشیز ایران ، توسعه ارتباطات و ملاقات های موثر با افراد کلیدی و تصمیم گیرنده داخلی و بین المللی و نیز آشنایی با آخرین دست آوردها و رویکردهای این صنعت مهم جهانی، حائز اهمیت است.
نخستین نمایشگاه بین المللی توسعه کسب و کار از امروز تا 24 دی هر روز از ساعت 9 تا 17 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آماده بازدید علاقه مندان است.