تشدید نظارت بر رستوران ها و اماکن اقامتی در نوروزی

irinn | وب سایت شبکه خبر

تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
05:06 - چهارشنبه 01 خرداد 1398
رئیس سازمان صداوسیما در دستوری وظایف جدیدی برای شورای تخصصی مجریان و دفتر موسیقی و سرود به منظور نظارت دقیق تر در صیانت از زبان فارسی اصیل، مشخص کرد معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت: دريافت ماليات بر مبناي عايدي سرمايه براي حمايت از توليد ضروري است معاون وزیر بهداشت: پویش ملی کنترل فشار خون بالا به ایجاد و تکمیل پرونده الکترونیک سلامت کمک می‌کند مرحله اول پویش کنترل فشار خون تا ۱۵ خرداد ادامه دارد شركت پشتيباني امور دام: هيچ مشكلي در تأمين نهاده‌هاي دامي وجود ندارد؛ مقدار موجود، بيش از نياز داخلي است رئيس سازمان چاي از پايان برداشت بهاره برگ سبز در گيلان و مازندران خبر داد جهانساز: تاكنون ۴۷ هزار تن به ارزش ۱۵۰ ميليارد تومان برگ سبز چاي خريداري شده است امضای تفاهم‌نامه همکاری نیروی زمینی سپاه و سازمان بهزیستی برای ساخت ۵۲۵۲ واحد مسکونی مددجویان بهزیستی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی: قیمت هر کیلوگرم CNG با ۹ و نیم درصد افزایش به ۶ هزار و ۵۶۸ ریال رسید بانک مرکزی افزایش سقف برداشت از خودپردازها تا سقف ۵ میلیون ریال را تکذیب کرد مديرعامل صندوق بازنشستگي كشوري: وام ازدواج ۲۰ ميليون تومانی فرزندان بازنشستگان تا عيد فطر واريز مي‌شود رئیس بنیاد مسکن از اختصاص۲۵۰۰ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه به چهار استان خسارت دیده از سیل خبر داد تابش (در تیتر امشب): این رقم متغیر است و بیشترآن به چهار استان لرستان، گلستان، مازندران و خوزستان اختصاص می یابد سرپرست استانداری گلستان پایان خرداد را آخرین مهلت بانک های استان برای قرارداد بهسازی خانه های سیل‌زده اعلام کرد
کد خبر: ۶۷۵۹۳۰
تاریخ انتشار: سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۶
معاون مرکز سلامت محیط و کار: طرح سلامت نوروزی از بیستم اسفند با تمرکز نظارت بر رستوران های بین راهی، اماکن اقامتی، تفرجگاه ها و پایانه های مسافربری آغاز می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
محسن فرهادی معاون فنی بهداشت محیط، مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره مهمترین محورهای طرح سلامت نوروزی گفت: با توجه به افزایش سفرها درایام نوروز، برنامه ریزی به این گونه است که با کمک 3 دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی در 20 اسفند با برگزاری تمرین و مانوری نمادین در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت، معاون وزیر و مسئولان دیگر همزمان با سایر دانشگاه های علوم پزشکی احتمالا از طریق ویدیو کنفرانس طرح آغاز خواهد شد.
 
وی افزود: با توجه به پیش بینی های انجام شده در افزایش مسافرت ها زمینی تمرکز بیشتر بر مسیر راه، تفرجگاه ها، هتل ها، متل ها، استخرها، مراکز سیاحتی و زیارتی و پارک ها و فضاهای طبیعی خواهد بود و در این ایام بازرسی ها هدفمند تر خواهد شد.
 
 
فرهادی گفت:  1000 تیم بازرسی در ایام تعطیل و 3000 تیم بازرسی در ایام عادی از 8 صبح تا 8 شب فعالیت حضوری خواهند داشت و 450 تیم آماده خدمت رسانی خواهند بود.
 
نظارت بر رستوران ها و اماکن اقامتی در نوروز 
 معاون فنی بهداشت محیط، مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: محور اصلی تمرکز ما در بهداشت فردی و بهداشت غذایی در رستوران هاخواهد بود و هدف بعدی ما ابزار و ظروف و سازه و مشکلات آب، فاضلات و پسماند تولید و سازه ای که خدمات انجام می شود خواهد بود.
وی ادامه داد: در هتل ها تمرکز اولیه بر مکان مورد استفاده خواهد بود و رعایت بهداشت فردی از موارد اصلی نظارت ها خواهد بود. 
 
 فرهادی درباره برخورد با تخلفات احتمالی گفت: اگر رستوران های بین راه و هتل ها و مراکز سیاحتی و زیارتی خدمات غیر حرفه ای ارائه دهند و به واسطه شلوغی و جمعیت زیاد مسائل بهداشتی را رعایت نکنند، با همکاری با سازمان تعزیرات و دادستان کشور و نیروی انتظامی برخورد قهری انجام خواهد شد.
 
او  افزود: مجلس در سال 79 و 80 با تائید شورای نگهبان ماده 13 مواد آشامیدنی و خوردنی را اصلاح کرد که به واسطه آن می توان واحد مربوطه را در صورت تخلف تعطیل کرد.
 
مردم می توانند در ایام تعطیل و غیر تعطیل با استفاده از سامانه 190 تخلفات را گزارش دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
 
فرهادی گفت: طرح سلامت نورزوی تا 20 فروردین 98 ادامه خواهد داشت.
 
او گفت: داشتن کارت بهداشت، پروانه بهره برداری و رعایت بهداشت فردی در اولویت است که پروانه بهره برداری باید در معرض دید عموم باشد و نظارت بیشتر به مکان های بین راهی خواهد بود. 
 
 جمشید حمزه‌زاده رئیس جامعه هتل‌داران در ارتباط تلفنی گفت: در ایام نوروز 2100 هتل و هتل آپارتمان به مسافران نوروزی خدمات ارائه خواهند داد و جامعه هتل داران آمادگی کامل برای خدمات و پذیرایی را دارند.
 
نظارت بر رستوران ها و اماکن اقامتی در نوروز 
حمزه زاده گفت: کلیه هتل ها و مراکز بهداشتی سمپاشی شده اند و نظارت کافی در هتل ها انجام می شود، هتل ها درباره مسائل بهداشتی خودارزیابی نیز دارند.
 
او گفت: پروانه بهره برداری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هتل ها در معرض دید مسافران قرار دارد و  نظارت ها به صورت شبانه روزی انجام می شود.
 
حمزه زاده گفت: در ایام نوروز افزایش قیمت در هتل ها نداریم.
 
 دبیر اتحادیه رستوران‌های بین راهی در ارتباط تلفنی گفت: نظارت بر کار رستوران های بین راهی به صورت شبانه روزی انجام می شود.
نظارت بر رستوران ها و اماکن اقامتی در نوروز 
غلامعلی صادقی لاریجانی افزود: بهداشت، امنیت و سلامت مسافر برای ما اهمیت زیادی دارد و به شدت کنترل می شود تا گردشگر و توریست به راحتی در رستوران های بین راهی از مواد غذایی استفاده کند. 
 
دبیر اتحادیه رستوران‌های بین راهی افزود: ستاد تسهیلات سفر همیشگی است و مرتب کنترل می شود و هرماه با واحدهای پذیرایی جلساتی برای آموزش و اطلاع رسانی رعایت مسائل بهداشتی انجام می شود و در صورت رعایت نکردن موارد بهداشتی هیچ گذشتی نخواهیم کرد.
 
او افزود: از مردم تقاضا می شود از مراکز و رستوران های مجاز و دارای پروانه بهره برداری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استفاده کنند.
 
 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۱۵°    ۲۷°