تشدید نظارت بر رستوران ها و اماکن اقامتی در نوروزی

irinn | وب سایت شبکه خبر

تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
15:28 - پنجشنبه 30 خرداد 1398
وزیر کار ایران به ریاست اجلاس گروه آسیا و اقیانوسیه سازمان بین‌المللی کار انتخاب شد نماینده ایران در سازمان ملل: آمریکا درپی پوشاندن شکست سیاست‌های ۱۸ ساله خود در افغانستان است تخت‌روانچی: ایران به حمایت‌های خود از افغانستان از جمله تسهیل در روند دستیابی به صلح ادامه خواهد داد سی ان ان: اتحادیه اروپا هیچ تمایلی برای پیروی از سیاست‌های افراطی آمریکا در مقابل ایران ندارد قضات انگليسي: دولت انگليس غيرقانوني به عربستان سلاح فروخته است دادگاه تجدید نظر لندن: دولت انگلیس با فروش تسلیحات به عربستان سعودی، قوانین را نقض کرده است الميادين از وقوع انفجار مهيب در صنعا در پي حمله هوايي متجاوزان سعودي خبر داد حمله توپخانه‌ای متجاوزان سعودی به منازل مسکونی در استان حدیده یمن نیروهای یمنی در پاسخ، مواضع مزدوران سعودی در استان عسیر و نیروگاه برق در جازان را موشک‌باران کردند تجمع مردم صنعا مقابل دفتر سازمان ملل در اعتراض به اقدام برنامه جهاني غذا در فرستادن دارو و غذاي فاسد به یمن گردان‌های حزب‌الله عراق اخراج نیرو‌های آمریکایی از خاک عراق را خواستار شدند
کد خبر: ۶۷۵۹۳۰
تاریخ انتشار: سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۶
معاون مرکز سلامت محیط و کار: طرح سلامت نوروزی از بیستم اسفند با تمرکز نظارت بر رستوران های بین راهی، اماکن اقامتی، تفرجگاه ها و پایانه های مسافربری آغاز می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
محسن فرهادی معاون فنی بهداشت محیط، مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره مهمترین محورهای طرح سلامت نوروزی گفت: با توجه به افزایش سفرها درایام نوروز، برنامه ریزی به این گونه است که با کمک 3 دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی در 20 اسفند با برگزاری تمرین و مانوری نمادین در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت، معاون وزیر و مسئولان دیگر همزمان با سایر دانشگاه های علوم پزشکی احتمالا از طریق ویدیو کنفرانس طرح آغاز خواهد شد.
 
وی افزود: با توجه به پیش بینی های انجام شده در افزایش مسافرت ها زمینی تمرکز بیشتر بر مسیر راه، تفرجگاه ها، هتل ها، متل ها، استخرها، مراکز سیاحتی و زیارتی و پارک ها و فضاهای طبیعی خواهد بود و در این ایام بازرسی ها هدفمند تر خواهد شد.
 
 
فرهادی گفت:  1000 تیم بازرسی در ایام تعطیل و 3000 تیم بازرسی در ایام عادی از 8 صبح تا 8 شب فعالیت حضوری خواهند داشت و 450 تیم آماده خدمت رسانی خواهند بود.
 
نظارت بر رستوران ها و اماکن اقامتی در نوروز 
 معاون فنی بهداشت محیط، مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: محور اصلی تمرکز ما در بهداشت فردی و بهداشت غذایی در رستوران هاخواهد بود و هدف بعدی ما ابزار و ظروف و سازه و مشکلات آب، فاضلات و پسماند تولید و سازه ای که خدمات انجام می شود خواهد بود.
وی ادامه داد: در هتل ها تمرکز اولیه بر مکان مورد استفاده خواهد بود و رعایت بهداشت فردی از موارد اصلی نظارت ها خواهد بود. 
 
 فرهادی درباره برخورد با تخلفات احتمالی گفت: اگر رستوران های بین راه و هتل ها و مراکز سیاحتی و زیارتی خدمات غیر حرفه ای ارائه دهند و به واسطه شلوغی و جمعیت زیاد مسائل بهداشتی را رعایت نکنند، با همکاری با سازمان تعزیرات و دادستان کشور و نیروی انتظامی برخورد قهری انجام خواهد شد.
 
او  افزود: مجلس در سال 79 و 80 با تائید شورای نگهبان ماده 13 مواد آشامیدنی و خوردنی را اصلاح کرد که به واسطه آن می توان واحد مربوطه را در صورت تخلف تعطیل کرد.
 
مردم می توانند در ایام تعطیل و غیر تعطیل با استفاده از سامانه 190 تخلفات را گزارش دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
 
فرهادی گفت: طرح سلامت نورزوی تا 20 فروردین 98 ادامه خواهد داشت.
 
او گفت: داشتن کارت بهداشت، پروانه بهره برداری و رعایت بهداشت فردی در اولویت است که پروانه بهره برداری باید در معرض دید عموم باشد و نظارت بیشتر به مکان های بین راهی خواهد بود. 
 
 جمشید حمزه‌زاده رئیس جامعه هتل‌داران در ارتباط تلفنی گفت: در ایام نوروز 2100 هتل و هتل آپارتمان به مسافران نوروزی خدمات ارائه خواهند داد و جامعه هتل داران آمادگی کامل برای خدمات و پذیرایی را دارند.
 
نظارت بر رستوران ها و اماکن اقامتی در نوروز 
حمزه زاده گفت: کلیه هتل ها و مراکز بهداشتی سمپاشی شده اند و نظارت کافی در هتل ها انجام می شود، هتل ها درباره مسائل بهداشتی خودارزیابی نیز دارند.
 
او گفت: پروانه بهره برداری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هتل ها در معرض دید مسافران قرار دارد و  نظارت ها به صورت شبانه روزی انجام می شود.
 
حمزه زاده گفت: در ایام نوروز افزایش قیمت در هتل ها نداریم.
 
 دبیر اتحادیه رستوران‌های بین راهی در ارتباط تلفنی گفت: نظارت بر کار رستوران های بین راهی به صورت شبانه روزی انجام می شود.
نظارت بر رستوران ها و اماکن اقامتی در نوروز 
غلامعلی صادقی لاریجانی افزود: بهداشت، امنیت و سلامت مسافر برای ما اهمیت زیادی دارد و به شدت کنترل می شود تا گردشگر و توریست به راحتی در رستوران های بین راهی از مواد غذایی استفاده کند. 
 
دبیر اتحادیه رستوران‌های بین راهی افزود: ستاد تسهیلات سفر همیشگی است و مرتب کنترل می شود و هرماه با واحدهای پذیرایی جلساتی برای آموزش و اطلاع رسانی رعایت مسائل بهداشتی انجام می شود و در صورت رعایت نکردن موارد بهداشتی هیچ گذشتی نخواهیم کرد.
 
او افزود: از مردم تقاضا می شود از مراکز و رستوران های مجاز و دارای پروانه بهره برداری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استفاده کنند.
 
 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۲۲°    ۳۷°