بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع طبخ غذا

irinn | وب سایت شبکه خبر

تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
06:18 - چهارشنبه 01 خرداد 1398
رئیس قوه قضائیه: توسعه عدالت الکترونیک در قوه قضائیه از مهمترین موانع بروز فساد است ­سومین جلسه ­دادگاه رسیدگی به اتهامات محمدهادی رضوی و ۳۰ متهم دیگر پرونده بانک سرمایه برگزار شد نهمین جلسه رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده شرکت پدیده در مشهد برگزار شد
کد خبر: ۶۷۸۴۱۷
تاریخ انتشار: جمعه ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۷
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت، از ۳۱ هزار مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه، توزیع و طبخ غذا و اماکن عمومی در قالب طرح سلامت نوروزی خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
غلامی گفت: در سومین روز فعالیت بازرس های سلامت نوروزی بهداشت محیط؛ ۳۱ هزار و ۴۹۴ مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه، توزیع و طبخ با اولویت رستوران‌ها، قنادی‌ها و اماکن بین راهی و همچنین اماکن عمومی با اولویت هتل‌ها، مراکز اقامتی، پایانه‌های مسافربری و سرویس‌های بهداشتی انجام شد.
در این بازرسی‌ها  ۴۴۴ محل متخلف بهداشتی به مراجع قضائی معرفی شدند و ۹۸ محل متخلف بهداشتی پلمب شدند که ۱۹ مورد آن مربوط به رستوران‌های بین راهی بوده است.
برچسب ها: بازرسی ، طبخ ، غذا
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۱۵°    ۲۷°