بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع طبخ غذا
غلامی گفت: در سومین روز فعالیت بازرس های سلامت نوروزی بهداشت محیط؛ ۳۱ هزار و ۴۹۴ مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه، توزیع و طبخ با اولویت رستوران‌ها، قنادی‌ها و اماکن بین راهی و همچنین اماکن عمومی با اولویت هتل‌ها، مراکز اقامتی، پایانه‌های مسافربری و سرویس‌های بهداشتی انجام شد.
در این بازرسی‌ها  ۴۴۴ محل متخلف بهداشتی به مراجع قضائی معرفی شدند و ۹۸ محل متخلف بهداشتی پلمب شدند که ۱۹ مورد آن مربوط به رستوران‌های بین راهی بوده است.