رابطه شکلات با حملات قلبی و سکته

irinn | وب سایت شبکه خبر

تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
02:27 - پنجشنبه 02 آبان 1398
معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل درباره سوء استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای دخالت در امور داخلی کشورها هشدار داد نيروهاي عراقي تلاش شماري از اعضاي باقي مانده داعش را براي حمله به ميدان نفتي علاس در شرق استان صلاح الدين ناكام گذاشتند رئيس‌جمهور فرانسه تلفني با همتای روس خود درباره تحولات شمال شرق سوريه گفتگو کرد فاکس نیوز: ۱۰۰ خودروی زرهی آمریکا پس از ترک شمال شرق سوریه وارد عراق شدند القدس العربی: هدف اصلی آمریکا از ابقای شماری از نظامیانش در سوریه، حمایت از اسرائیل است نيروهاي خليفه حفتر مواضع نظاميان دولت وفاق ملی را در شرق طرابلس بمباران كردند دادستان کل نظامی دولت وفاق ملی لیبی حکم بازداشت خلیفه حفتر را به اتهام قتل و ربودن غیرنظامیان صادر کرد در حمله مسلحانه طالبان به ولایت قندوز در شمال افغانستان ۱۸ پلیس کشته شدند هزاران سودانی با تظاهرات در شهرهای مختلف، انحلال حزب حاکم عمر البشیر، رئیس جمهور سابق را خواستار شدند مراسم تاج گذاری «ناروهیتو» امپراتور جدید ژاپن در توکیو برگزار شد
کد خبر : ۳۲۹۲۶
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۳
پژوهشگران انگلیسی دریافتند که مصرف زیاد شکلات ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد. بررسی این محققان نشان می دهد، سطوح بالای مصرف شکلات با کاهش37 درصدی بیماری‌های قلبی و عروقی و کاهش 29 درصدی سکته مغزی همراه است.
رابطه شکلات با حملات قلبی و سکته


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر «اسکار فرانکو» و همکارانش در دانشگاه کمبریج یک سری آزمایش‌هایی را برای ارزیابی اثرات خوردن شکلات بر حملات قلبی و عروقی انجام دادند.

آنها نتایج حاصله از بررسی 7 مطالعه را که بیش از 100 هزار شرکت‌کننده با بیماری و بدون بیماری قلبی بودند را تحلیل کردند.

نتایج این تحقیقات نشان داد که سطوح بالای مصرف شکلات با کاهش 37 درصدی بیماری‌های قلبی و عروقی و کاهش 29 درصدی سکته مغزی همراه بود.

محققان گفتند این یافته‌ها باید با احتیاط تفسیر شود، خصوصاً اینکه شکلات‌های موجود در بازار بسیار گرمازا هستند- درحدود 500 کالری برای هر 100 گرم، یا 33.5 اونس - و خوردن بیش از حد آن می‌تواند به خودی خود منجر به افزایش وزن و خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی همراه شود.

با این وجود محققان به این نتیجه رسیدند بر اساس فواید سلامت از خوردن شکلات، طرح‌های ابتکاری برای کاهش چربی و قند در بسیاری از محصولات شکلات باید مورد بررسی قرار گیرد.


نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۱۲°    ۲۰°