برداشت چای در مزارع لاهیجان

irinn | وب سایت شبکه خبر

تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
01:26 - پنجشنبه 14 فروردين 1399
کد خبر : ۴۹۷۵۷۵
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۹
با نزدیک شدن به اواسط بهار، جنب و جوش کار، مزارع چای لاهیجان را فرا گرفته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرگزاری ایرنا، لاهیجان با داشتن حدود 6 هزار و 800 هکتار باغ چای ،پیشینه ای 100 ساله دارد .چایکاران لاهیجانی هر ساله بیش از 15 20 برگ سبزچای بهره برداری می کنند.
فرق چایی بهاره لاهیجان و شمال با چای تابستانه و چای پاییزه در این است که چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چایی های تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است. بدین معنی که حدود ده تا 20 درصد رنگ و طعم و عطر چایی بهاره لاهیجان و شمال ایران (رودسر  املش  چابکسر  لنگرود) از چای تابستانه و پاییزه بیشتر است. البته چایی که در فصل تابستان تولید می شود نیز مخاطبان خاص خود را دارد. نزدیک به 30 درصد مشتریان، علاقه مند به مصرف چایی های تولید شده در فصل تابستان و پاییز هستند تا چای بهاره چرا که عطر و طعم و رنگ چای تابستانه و چایی پاییزه برایشان خوشایند تر است.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۹°    ۱۸°