این ساندویچ که به ساندویچ تورتا در مکزیک مشهور است 67 متر طول دارد و لقب ابر ساندویچ گرفته است.
این ساندویچ بزرگترین ساندویچ در طول 14 سال تهیه این نوع ساندویچ در آمریکای جنوبی به حساب می آید.
برای تهیه این ساندویچ طولانی هزاران قطعه نان، کاهو، گوجه، پیاز و ترکیب آن با 60 مواد بومی دیگر از جمله سس مایونز و سس های دیگر به کار رفته است.
هر بخشی از این ساندویچ بزرگ دارای طعمی خاص و متفاوت از سایر بخش های آن است که نشان دهنده فرهنگ های آشپزی مختلف آشپزهای بومی شرکت کننده در این رویداد دارد.