خواص پوست مرکبات
تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
12:47 - پنجشنبه 26 فروردين 1400
کد خبر : ۵۱۱۷۲۰
تاریخ انتشار : جمعه ۰۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۵
دانشمندان تحقیقات بسیاری درباره پوست مرکبات انجام داده و بر این باورند که پوست این میوه ها حاوی مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان ها برای حفظ سلامتی بدن می باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

شاید استفاده از پوست مرکبات کمی عجیب به نظر برسد اما اگر از فواید بی نظیر آنها آگاه شوید می توانید از آن به راحتی استفاده کنید.

وارد کردن مقداری پوست مرکبات به رژیم غذایی  می تواند مواد مغذی زیادی به بدن برساند، اما دقت کنید که قبل از مصرف پوست، آنها را به دقت بشوئید تا عاری از هر نوع مواد آفت کش شیمیایی و یا مواد نگهدارنده باشد.

پوست مرکبات شامل پوست لیموترش، پرتغال و گریپ فروت است. براساس اطلاعات گیاهان دارویی و ادویه ها، پوست مرکبات حاوی میزان بالایی از ویتامین C بوده و با فواید سلامتی در ارتباط است.

هرچند دانشمندان تحقیقات بسیاری درباره پوست مرکبات انجام دادند و بر این باورند که پوست این میوه ها دارای ترکیبات دیگری نیز برای حفظ سلامتی بدن می باشند.

پیشگیری از دیابت و چاقی با مرکبات براساس تحقیقات انجام شده در مجله علوم زندگی، عصاره پوست مرکبات حاوی فلاون پلی متوکسیلات (PMFs) بوده که ممکن است در کمک به جلوگیری از دیابت موثر باشد.

براساس این مطالعه، عصاره پوست مرکبات باعث کاهش سطح سرم تری گلیسیرید (TG) و کلسترول شده که هر دو با اختلالاتی از جمله دیابت و چاقی در ارتباط است.

همچنین عصاره مرکبات ممکن است باعث بهبود حساسیت به انسولین شود.

کلسترول نوع بدپوست مرکبات ممکن است با کاهش خطر بیماری قلبی در ارتباط باشد. براساس مطالعه منتشر شده در مجله کشاورزی و شیمی موادغذایی، استفاده از پوست مرکبات به دلیل ترکیبات PMF موجود در آن تاثیر بالقوه ای درکاهش کلسترول دارد.

براساس یافته های این مطالعه، استفاده از یک رژیم غذایی با میزان یک درصد PMF در همسترها (موش های بزرگ) باعث کاهش 32 تا 40 درصدی کلسترول نوع بد یا LDL شد.

همچنین مطالعه مشابهی در انسان ها نیز، کاهش کلسترول تام را نشان داد.

پوست مرکبات را می توان برای بهره مندی از فواید بالقوه ی آن به موادغذایی از جمله سالادها، سوپ ها، مرغ یا ماهی اضافه کرد. 

خواص آنتی اکسیدانی پوست مرکبات حاوی مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان ها می باشد. پوست مرکبات به عنوان مواد آنتی اکسیدانی ممکن است از DNA در برابر آسیب های سرطان زا محافظت کند.

مصرف پوست مرکبات به صورت طبیعی به دلیل سطوح بالای ویتامین C موجود در آن، باعث افزایش اثرات آنتی اکسیدانی پوست این میوه ها می شود.

 

 

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۱۳°    ۲۶°