به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، با ادامه عملیات بیرون کشیده شدن اجساد قربانیان برخورد دو قطار در اسکندریه مصر- شمار کشته ها به 49 تن رسید .
براساس اعلام منابع پزشکی - شمار زخمی های این حادثه نیز به بیش از 170 نفر رسیده است .
منابع مصری اعلام کرده اند: امکان افزایش آمار کشته ها و زخمی ها وجود دارد .
به گزارش منابع مصری در پی این حادثه ممکن است" وزیر حمل و نقل مصر ، رئیس راه آهن این کشور را برکنار کند. مقامات مصری پس از این حادثه در بیمارستان های اسکندریه و مناطق اطراف حالت فوق العاده اعلام کردند . دادستان کل مصر نیز دستور بازجویی از مسئولان راه آهن و تحقیق در خصوص علت این حادثه را صادر کرده است.
بعد از ظهرجمعه دو قطار در منطقه خورشید" اسکندریه به شدت با هم برخورد کردند . هنوز علت برخورد این دو قطار اعلام نشده است. احتمال افزایش کشته ها و زخمی ها وجود دارد. عصر دیروز دو قطار مسافربری با هم برخورد کردند. یکی از قطارها از قاهره به سمت اسکندریه و دیگری از پورت سعید به سمت اسکندریه حرکت می کردند.
هشام عرفات وزیر حمل و نقل مصر علت این حادثه را خطای انسانی اعلام کرد.
به گفته مقامات مصری راننده هر دو قطار زنده هستند.