به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، «محمدرضا جمشیدی» که در سئول به سر می برد، گفت: هیئتی از مدیران بانکهای خصوصی و موسسات اعتباری ایرانی به دعوت اتحادیه بانک های کره جنوبی به پایتخت این کشور سفر کرده اند.
او افزود: مدیران بانکی دو کشور در مذاکرات دو جانبه درباره تنگناهای ارتباطات بانکی و روش های اجرایی بانکی مذاکره کردند و تفاهماتی برای توسعه روابط داشتند.
جمشیدی گفت: در این هیئت مدیران بانک های پاسارگاد، پارسیان، خاورمیانه، شهر، دی، ملت، گردشگری موسسه ملل و کانون بانک های خصوصی حضور دارند.
او افزود: طرفین در زمینه افزایش مبادلات غیردلاری، استفاده از فناوری های نوین در صنعت بانکداری و اعزام کارشناسان برای آموزش توافق کردند.
جمشیدی با اشاره به قرارداد 8 میلیارد یورویی ایران و کره جنوبی که دو هفته پیش به امضا رسید، گفت: سفر این هیئت بانکی ایران به دنبال سفر سال گذشته رئیس جمهوری پیشین کره جنوبی به تهران و برای پیگیری توافق های انجام شده در آن سفر صورت گرفته است.
او افزود: قرار بود این سفر خرداد ماه انجام شود اما با توجه به اینکه خرداد و تیر موعد مجامع بانکی است، این سفر به شهریور موکول شد.
دبیر کانون بانک های خصوصی و موسسات اعتباری گفت: بانک های ایرانی در این مذاکرات خواهان سهم بیشتر از معاملات با یورو بودند که با استقبال کره ای ها رو به رو شد.
او با بیان اینکه سفر هیئت بانکی ایران بازتاب گسترده ای در رسانه های کره داشت، افزود: در جریان این سفر نشستی با سفیر جمهوری اسلامی ایران در سئول برگزار شد که او اطلاعاتی در زمینه مسائل بانکی و اقتصادی کره به اعضا ارائه کرد.