به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در ادامه این هفته از مسابقات استقلال تهران در ادامه ناکامی هایش با 2 گل مقابل میزبانش پارس جنوبی جم شکست خورد و چهارمین باخت فصل را تجربه کرد، پارس جنوبی هم با این برد 16 امتیازی شد و با یک بازی بیشتر نسبت به پرسپولیس به صدر جدول رده بندی صعود کرد، علی دشتی و فرشاد سالاروند در این بازی گل زدند.
در ورزشگاه ثامن مشهد، تیم پدیده این شهر با 3 گل میهمانش سایپای تهران را مغلوب کرد و با 11 امتیاز به رده سوم جدول رده بندی صعود کرد، محمد قاضی، حسین مهربان و معین عباسیان گل های پدیده را به ثمر رساندند.
تراکتورسازی در ورزشگاه یادگار امام تبریز با تساوی 1 - 1 مقابل سیاه جامگان مشهد متوقف شد، میرهانی هاشمی برای سیاه جامگان و فرزاد حاتمی برای تراکتورسازی گل زدند.
دیدار ذوب آهن اصفهان و استقلال خوزستان با نتیجه پر گل 6 به صفر به سود ذوب آهن به پایان رسید، در این بازی مرتضی تبریزی 4 بار و محمدرضا حسینی 2 بار برای ذوب آهن گلزنی کردند.