تشدید نظارت بر رستوران ها و اماکن اقامتی در نوروزی

irinn | وب سایت شبکه خبر

تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
07:38 - يکشنبه 31 شهريور 1398
رژه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به مناسبت سی ونهمین سالگرد دفاع مقدس تا دقایقی دیگر برگزار می شود در این مراسم دستاوردها و توانمندی‌های دفاعی نیروهای مسلح به نمایش گذاشته می‌شود وزیر آموزش و پرورش از نام نویسی حدود ۱۴ میلیون و ۶۵۰ هزار دانش آموز در مدارس خبر داد حاجی میرزایی: پوشش تحصیلی به بیش از ۹۸/۵ درصد رسیده است وزیر آموزش و پرورش: ۴۸۰ هزار اتباع بیگانه در کلاس‌های آموزشی شرکت می‌کنند ۵۷۰ هزار کلاس در ۱۱۰ هزار واحد آموزشی در سراسر کشور فعال هستند وزیر آموزش و پروش: همه مدارس خشت و گلی تا پایان آبان در سراسر کشور حذف خواهند شد حاجی میرزایی: معوقات معلمان حق‌التدریس و باقیمانده پاداش پایان خدمت فرهنگیان مهر ماه واریز می‌شود سیزدهمین نمایشگاه ایران پلاست امروز در محل دائم نمایشگاه‌های بین‌المللی گشایش می‌یابد
کد خبر : ۶۷۵۹۳۰
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۶
معاون مرکز سلامت محیط و کار: طرح سلامت نوروزی از بیستم اسفند با تمرکز نظارت بر رستوران های بین راهی، اماکن اقامتی، تفرجگاه ها و پایانه های مسافربری آغاز می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
محسن فرهادی معاون فنی بهداشت محیط، مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره مهمترین محورهای طرح سلامت نوروزی گفت: با توجه به افزایش سفرها درایام نوروز، برنامه ریزی به این گونه است که با کمک 3 دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی در 20 اسفند با برگزاری تمرین و مانوری نمادین در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت، معاون وزیر و مسئولان دیگر همزمان با سایر دانشگاه های علوم پزشکی احتمالا از طریق ویدیو کنفرانس طرح آغاز خواهد شد.
 
وی افزود: با توجه به پیش بینی های انجام شده در افزایش مسافرت ها زمینی تمرکز بیشتر بر مسیر راه، تفرجگاه ها، هتل ها، متل ها، استخرها، مراکز سیاحتی و زیارتی و پارک ها و فضاهای طبیعی خواهد بود و در این ایام بازرسی ها هدفمند تر خواهد شد.
 
 
فرهادی گفت:  1000 تیم بازرسی در ایام تعطیل و 3000 تیم بازرسی در ایام عادی از 8 صبح تا 8 شب فعالیت حضوری خواهند داشت و 450 تیم آماده خدمت رسانی خواهند بود.
 
نظارت بر رستوران ها و اماکن اقامتی در نوروز 
 معاون فنی بهداشت محیط، مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: محور اصلی تمرکز ما در بهداشت فردی و بهداشت غذایی در رستوران هاخواهد بود و هدف بعدی ما ابزار و ظروف و سازه و مشکلات آب، فاضلات و پسماند تولید و سازه ای که خدمات انجام می شود خواهد بود.
وی ادامه داد: در هتل ها تمرکز اولیه بر مکان مورد استفاده خواهد بود و رعایت بهداشت فردی از موارد اصلی نظارت ها خواهد بود. 
 
 فرهادی درباره برخورد با تخلفات احتمالی گفت: اگر رستوران های بین راه و هتل ها و مراکز سیاحتی و زیارتی خدمات غیر حرفه ای ارائه دهند و به واسطه شلوغی و جمعیت زیاد مسائل بهداشتی را رعایت نکنند، با همکاری با سازمان تعزیرات و دادستان کشور و نیروی انتظامی برخورد قهری انجام خواهد شد.
 
او  افزود: مجلس در سال 79 و 80 با تائید شورای نگهبان ماده 13 مواد آشامیدنی و خوردنی را اصلاح کرد که به واسطه آن می توان واحد مربوطه را در صورت تخلف تعطیل کرد.
 
مردم می توانند در ایام تعطیل و غیر تعطیل با استفاده از سامانه 190 تخلفات را گزارش دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
 
فرهادی گفت: طرح سلامت نورزوی تا 20 فروردین 98 ادامه خواهد داشت.
 
او گفت: داشتن کارت بهداشت، پروانه بهره برداری و رعایت بهداشت فردی در اولویت است که پروانه بهره برداری باید در معرض دید عموم باشد و نظارت بیشتر به مکان های بین راهی خواهد بود. 
 
 جمشید حمزه‌زاده رئیس جامعه هتل‌داران در ارتباط تلفنی گفت: در ایام نوروز 2100 هتل و هتل آپارتمان به مسافران نوروزی خدمات ارائه خواهند داد و جامعه هتل داران آمادگی کامل برای خدمات و پذیرایی را دارند.
 
نظارت بر رستوران ها و اماکن اقامتی در نوروز 
حمزه زاده گفت: کلیه هتل ها و مراکز بهداشتی سمپاشی شده اند و نظارت کافی در هتل ها انجام می شود، هتل ها درباره مسائل بهداشتی خودارزیابی نیز دارند.
 
او گفت: پروانه بهره برداری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هتل ها در معرض دید مسافران قرار دارد و  نظارت ها به صورت شبانه روزی انجام می شود.
 
حمزه زاده گفت: در ایام نوروز افزایش قیمت در هتل ها نداریم.
 
 دبیر اتحادیه رستوران‌های بین راهی در ارتباط تلفنی گفت: نظارت بر کار رستوران های بین راهی به صورت شبانه روزی انجام می شود.
نظارت بر رستوران ها و اماکن اقامتی در نوروز 
غلامعلی صادقی لاریجانی افزود: بهداشت، امنیت و سلامت مسافر برای ما اهمیت زیادی دارد و به شدت کنترل می شود تا گردشگر و توریست به راحتی در رستوران های بین راهی از مواد غذایی استفاده کند. 
 
دبیر اتحادیه رستوران‌های بین راهی افزود: ستاد تسهیلات سفر همیشگی است و مرتب کنترل می شود و هرماه با واحدهای پذیرایی جلساتی برای آموزش و اطلاع رسانی رعایت مسائل بهداشتی انجام می شود و در صورت رعایت نکردن موارد بهداشتی هیچ گذشتی نخواهیم کرد.
 
او افزود: از مردم تقاضا می شود از مراکز و رستوران های مجاز و دارای پروانه بهره برداری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استفاده کنند.
 
 
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۲۱°    ۳۴°