بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع طبخ غذا
تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
20:20 - جمعه 26 دی 1399
کد خبر : ۶۷۸۴۱۷
تاریخ انتشار : جمعه ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۷
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت، از ۳۱ هزار مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه، توزیع و طبخ غذا و اماکن عمومی در قالب طرح سلامت نوروزی خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
غلامی گفت: در سومین روز فعالیت بازرس های سلامت نوروزی بهداشت محیط؛ ۳۱ هزار و ۴۹۴ مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه، توزیع و طبخ با اولویت رستوران‌ها، قنادی‌ها و اماکن بین راهی و همچنین اماکن عمومی با اولویت هتل‌ها، مراکز اقامتی، پایانه‌های مسافربری و سرویس‌های بهداشتی انجام شد.
در این بازرسی‌ها  ۴۴۴ محل متخلف بهداشتی به مراجع قضائی معرفی شدند و ۹۸ محل متخلف بهداشتی پلمب شدند که ۱۹ مورد آن مربوط به رستوران‌های بین راهی بوده است.
برچسب ها: بازرسی ، طبخ ، غذا
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۵°    ۱۱°