به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محمد زهرایی در نوزدهمین سالروز تشکیل بسیج سازندگی در گفتگو با 18:30 گفت: ماموریت اصلی بسیج سازندگی ساماندهی و سازماندهی گروههای جهادی و جوانان برای کمک به سازندگی کشور است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور افزود: مفتخریم 22 گروه متخصص سازمان بسیج سازندگی مانند روزهای نخست انقلاب اسلامی امروزه فعال و باعث انسجام بخشی بین مردم هستند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به طرح اعتلای جهادگران گفت: جهادگران به انتخاب خود سه تا 5 سال در مناطق محروم به فعالیت می پردازند.
او در قالب ساماندهی گروههای جهادی از شناسه دار شدن و بیمه آنان خبر داد و گفت: گروههای جهادی در مناطق مختلف به توسعه گروههای جدید محله محور نیز تلاش می کنند.
زهرایی از کمک به دولت بعنوان ماموریت دوم سازمان بسیج سازندگی نام برد و
افزود: سازمان بدون هیچ گونه چشم داشتی در امتداد دولت و مردم برای کاستن از
هزینه های تمام شده به دولت و اجرای پروژه های مختلف کمک می کند.
وی با تاکید بر کمک به دولت در اجرای پروژههای عام المنفعه و زود بازده افزود: ما در پروژه های بزرگ شرکت نمی کنیم بلکه در طرح های زیر 100 میلیون تومان و کاملا مردمی حضور داریم علاوه بر این در پروژه هایی که انجام آن سخت و در نقاط صعب العبور است شرکت می کنیم.
او به قانون بسیج سازندگی مصوب مجلس اشاره کرد و افزود: محرومیت زدایی در روستا ها و مرتبط به آب و اشتغال را به جد پیگیری می کنیم.
محمد زهرایی با بیان اینکه سازمان جهاد سازندگی متولی محرومیت زدایی نیست، افزود: بسیج سازندگی در کنار دولت داوطلبانه به مردم بعنوان ماموریت سوم کمک می کند.
زهرایی گفت: با کمترین هزینه ها و با اجرای پروژه های نسبتا کوچک در مسیر محرومیت زدایی به دولت کمک می کنیم.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور افزود: ۵ هزار و ۲۰۷ گروه جهادی این سازمان در مناطق سیل زده کشور مشغول فعالیت اند.
او به توانمند سازی مردم در استفاده از ظرفیت های مردمی و روستایی اشاره کرد و گفت: حلقه مفقوده کارگاههای کوچک این است که به گروههای بزرگتر شبکه ای تبدیل شوند.
محمد زهرایی از شناسایی 435 قطب شهرستانی و روستایی در صنایع تبدیلی خبر داد و افزود: راهکارهای بسیج سازندگی برای کمک به باغداران و کشاورزانی که هرسال گرفتار دلال و کسادی بازار می شوند در صنایع تبدیلی به بهترین شکل استفاده می شوند.
او گفت: تاکنون 170 هزار کارگاه اقتصاد مقاومتی راه اندازی شده است.
سرهنگ زهرایی گفت: هدف ما فقط ایجاد اشتغال نیست بلکه اهداف فرهنگی و اجتماعی را هم در کنار اهداف اقتصادی دنبال می کنیم.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور از راه اندازی 40 هزار پروژه در 40 سالگی انقلاب اسلامی نام برد و افزود: قصد داریم قطب های اقتصادی را در رفع محرومیت زدایی استفاده کنیم.
وی از تجربه گروههای جهادی در زلزله کرمانشاه و استفاده از آن در حادثه سیل اخیر در مناطق غربی کشور خبر داد.
زهرایی گفت: ما به همه عرصه های اقتصادی واشتغال زا ورود نمی کنیم. اولویت ها سازمان جهادسازندگی بیشتر در امنیت غذایی در محصولات کشاورزی، باغی و ماکیان خلاصه می شود.
وی افزود: هدف ما به رونق تولید در ماندگاری مردم در روستا و کمک به مهاجرت معکوس است.