تولید محلول بهبود دهنده کیفیت قارچ خوراکی
تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
13:52 - پنجشنبه 02 بهمن 1399
کد خبر : ۶۹۶۴۳۳
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۸
برای نخستین بار؛
محققان دانشگاه منابع طبیعی ساری موفق شدند برای نخستن بار در کشور، محلول بهبود دهنده رشد قارچ خوراکی را تولید کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
 پرورش این محصول کشاورزی با تولید محلول رشد دهنده قارچ های دکمه ای برای نخستین بار در کشور و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری مقرون به صرفه تر است.
 
به صورت میانگین در هر متر مربع 17 تا 20 کیلوگرم قارچ برداشت می شود و با بهره گیری از این محلول کیفیت و کمیت قارچ بهتر و بیشتر می شود.
 
 
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
-۲°    ۵°