به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، بحران سیاسی در اتریش پس از انتشار یک فایل ویدیویی از مذاکره "هاینتس کریستیان اشتراخه" رهبر حزب آزادی با یک خانم روس به وجود آمد .
در این ویدیو ، اشتراخه ، در حال چانهزنی بر سر اعطای قراردادهای دولتی ، در ازای کسب حمایت سیاسی مشاهده میشود . به دنبال انتشار این ویدئوی جنجالی ، دیشب ، همه وزرای عضو حزب آزادی ، از دولت ائتلافی کناره گیری کردند.
در این حال "سباستین کورتس " صدر اعظم اتریش با کسب حمایت "الکساندر فن در بلن" Alexander Van der bellen ) رئیس جمهور اعلام کرده : انتخابات زودهنگام پارلمانی شهریور برگزار می شود اما برخی خبرها حاکیست گروهی از نمایندگان درصدد استیضاح کورتس هستند . حزب آزادی اتریش را افسرانی از واحد 'اس اس' هیتلر پایه گذاری کرده اند . این حزب در 36 سال گذشته چهار بار در دولت حضور داشته اما هربار دولت با یک رسوایی سقوط کرده است .