ویتامین دی و کاهش سرطان

irinn | وب سایت شبکه خبر

تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
18:52 - سه‌شنبه 19 فروردين 1399
کد خبر : ۷۰۲۳۲۸
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۷
محققان دريافتند ويتامين D خطر مرگ بر اثر سرطان را كاهش مي دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، پژوهشگران  آمريكايي تاكيد كردند كمبود ويتامين D خطر ابتلا به سرطان پانكراس و روده را افزايش مي دهد و مصرف مكملهاي غذايي خطر ابتلا به سرطان را 13 درصد كاهش مي دهد.
محققان مي گويند مصرف مكمل هاي غذايي ميزان مرگ و مير بر اثر سرطان پروستات را 40 درصد كم مي كند.
گرچه ويتامين D در جگر، تخم مرغ، گوشت قرمز و ماهي ها وجود دارد ولي نور خورشيد منبع سرشار از اين ويتامين براي بدن ايجاد مي كند.
 در فصل زمستان كه نور خورشيد كمتر است خوردن مكمل هاي غذايي را نبايد فراموش كرد.
برچسب ها: ویتامین ، دی ، سرطان
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۹°    ۱۵°