به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سیدجواد حسینی در مراسم آغاز بیستمین اردوی کشوری دانش آموزان عشایرسرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: تربیت و تعلیم تمام ساعتی دانش آموزان از مصادیق اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است که اردوهای جهادی دانش آموزان از این برنامهها به شمار میرود.
وی گفت: ایجاد عدالت اجتماعی برای دانش آموزان سراسر کشور نیز از مصادیق اجرای این سند است.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: کشور ما دارای اقوام مختلف است و همه با سلامت کنار هم زندگی میکنند؛ پس باید خدمات بین همه عادلانه تقسیم شود که آموزش و پرورش دنبال آن است و رسیدگی به دانش آموزان مناطق مرزی، روستایی و عشایر کشور از مصادیق آن به شمار میرود.
سیدجواد حسینی با بیان این که ۳۰ درصد دانش آموزان کشور در مناطق محروم هستند افزود: آموزش و پرورش طرح دانش آموزان لازم توجه، مناطق لازم توجه و استانهای لازم توجه را آغاز کرده تا این طرحها را با عنوان دانش آموزان، مناطق و استانهای قابل توجه اجرایی کند.
وی افزود: در برنامه ششم توسعه قرار است مدارس همه شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، همه روستاها و مناطق حاشیه نشین هوشمند سازی شود و زیر مجموعه طرح شیکه ملی دیجیتال قرار گیرد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: هم اکنون ۷۷ هزار مدرسه در کشور هوشمند سازی شده است و به ازای هر ۱۰۰ دانش آموز ۷ رایانه در مدارس وجود دارد که بایداین هوشمند سازی برای همه دانش آموزان کشوراجرایی شود.
سیدجواد حسینی با اشار به راه اندازی شبکه دیجیتال ویزه مدارس افزود: همه مدارس باید از طریق این شبکه به هم مرتبط شوند.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: اول مهر جشن مدارس خشتی برگزار میشود و قرار است دانشگاه فرهنگیان عشایر کشور هم ایجاد شود.