عرضه محلول ضدعفونی کننده با قدرت ۱۰ برابری

irinn | وب سایت شبکه خبر

تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
22:53 - پنجشنبه 30 آبان 1398
نماینده آمریکا در امور ایران به دخالت آمریکا و دامن زدن به اغتشاشات در ایران اذعان کرد برایان هوک (در گفت‌و‌گو با بی‌بی‌سی): با در اختیار گذاشتن راه ارتباطی از افراد در خیابان‌های ایران حمایت کردیم در ناآرامی‌های اخیر عده‌ای از ابزارهایی که آمریکا فراهم کرده استفاده کرده‌اند
کد خبر : ۷۱۹۲۳۶
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۵
با تلاش محققان کشورمان، عرضه محلول ضدعفونی کننده با قدرت ۱۰ برابر بیشتر از کلر و بدون تولید مواد سرطان‌ زا محقق شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان به فرمولاسیون محلول چندمنظوره ضد عفونی‌کننده دست یافتند که قدرت میکروب‌کشی ۱۰ برابر بیشتر از کلر دارد و مواد سرطان‌زا از خود تولید نمی‌کند؛ از این رو می‌توان از آن برای میوه‌های با پوست نازک مانند توت و تمشک استفاده کرد.
 
شاکری، مجری طرح، محصولات تولیدی این شرکت دانش‌بنیان را تولید ضد عفونی‌کنندگان صنایع غذایی و آشامیدنی دانست و گفت: محلول‌های ضد عفونی تولید شده دارای تاییدیه سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

وی کاربرد این محلول‌ها را برای آب شرب، سبزیجات و گوشت دانست و گفت: دو قاشق چای خوری از محلول قرص ضد عفونی کننده را می‌توان در داخل ۳ لیتر آب، حل و گوشت مرغ و یا سبزیجات را در آن به مدت ۵ دقیقه غوطه‌ور کرد که پس از بیرون آوردن ماده غذایی از این محلول و شست‌وشو می‌توان از آن استفاده کرد.

شاکری با تاکید بر اینکه ضد عفونی کردن گوشت مرغ با این روش منجر به کاهش بوی نامطبوع آن می‌شود، افزود: این ماده ضدعفونی کننده از بین برنده طیف وسیعی از باکتری‌ها، قارچ‌ها، میکروب‌ها و تخم انگل‌ها و ویروس‌ها است؛ ضمن آنکه این محصول عملکرد مناسبی در باکتری‌های بیماری‌زای آبزیان از خود نشان داده است.

وی با تاکید بر اینکه این محلول ضد عفونی‌کننده دارای قدرت میکروب‌کشی بوده و ویژگی ضد عفونی‌کنندگی آن ۱۰ برابر بیشتر از کلر است، گفت: این محلول دارای سرعت اثرگذاری بالایی است و هنگام واکنش، هیچ گونه محصول جانبی مضری تولید نمی‌کند و عملکرد آن مستقل از PH و مواد شیمیایی آلی است و تنها ترکیبی است که مواد "فنلی" موجود در آب را از بین می‌برد و PH مناسب این محصول باعث عملکرد بسیار مطلوب برای گندزدایی کردن انواع گوشت‌ها، میوه‌ها و سبزیجات می‌شود.

به گفته وی، این محلول برای گندزدایی میوه‌هایی با پوست نازک مانند انواع توت‌ها، تمشک و انگور مناسب است، به گونه‌ای که تنها عوامل بیماری‌زا را از سطح میوه نابود می‌کند و به دلیل عدم نفوذ به بافت میوه‌ها و سبزیجات هیچ گونه مسمومیتی در پی نخواهد داشت و بر خلاف ضد عفونی کننده‌هایی مانند ازن و کلر ترکیبات سرطان‌زا مانند آلدئیدها، برمات‌ها، هالومتان‌ها، هالواسیدها، کلرات‌ها، کلرفنل‌ها و کلرو آمین‌های آزاد تولید نمی‌کند.

این محقق، پایه فرمولاسیون این محلول را "دی‌اکسید کلر" ذکر کرد و گفت: ضد عفونی کردن سینی‌های سلف سرویس‌ها از دیگر کاربرد‌های این محلول به شمار می‌رود.

وی افزود: پاکسازی تمامی ویروس‌ها، باکتری‌هاو میکروارگانیسم ها‌ی بیماری‌زا، باقی ماندن در آب تا ۲۴ ساعت در مقایسه با ماندگاری حداکثر ۶ ساعته کلر، قابلیت انحلال ۱۷ برابری نسبت به کلر و عدم تولید مواد سرطان‌زا از مزایای این محلول به شمار می‌رود.

شاکری گفت: این محلول را می‌توان در آب آشامیدنی، استخر‌ها و آکواریوم‌ها، دامداری‌ها و مرغداری‌ها، صنایع غذایی، بیمارستان‌ها و صنایع زیست محیطی به کار برد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۲°    ۱۱°