به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، اسحاق جهانگیری گفت: تاکنون کمکهای مالی زیادی به اقشار آسیب دیده از کرونا توسط خیرین و دستگاههای مختلف انجام شده است، اما بر اساس دستور رئیس جمهور، این کمکها باید توسط یک ستاد مرکزی، به نحو درستی مدیریت و توزیع شود.
وی افزود: بنیاد مستضعفان، بسیج و ستاد اجرایی فرمان امام خمینی ره، مردم خیّر و تعدادی از شرکتهای دولتی و غیردولتی کمکهای شایان توجهی به آسیب دیدگان از شیوع ویروس کرونا کرده اند.
معاون اول رئیس جمهور گفت: این دستگاهها بیش از سه هزار میلیارد تومان تاکنون برای مبارزه با کرونا تخصیص داده اند و دولت نیز، با توجه به مضیقه بودجه ای، کمک هزینههای تامین معیشت را به اقشار آسیب دیده اختصاص داد که بخشی از آن شامل کمکهای ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومانی در اسفند ماه پرداخت شد و بخش دیگری طی هفته آینده پرداخت میشود و این امر در ماههای آینده نیز ادامه خواهد داشت.
وی افزود: گروههای زیادی که تحت پوشش دستگاههای حمایتی نبوده اند، اما بخاطر شیوع این بیماری در معرض آسیب قرار دارند نیز باید مورد توجه جدی قرار گیرند.
جهانگیری از کادر درمانی و بخصوص پزشکان و پرستاران بیمارستانها تجلیل کرد و گفت: چنین همدلی در سالهای اخیر در سطح جامعه دیده نشده و این همدلی فقط با ایام سالهای دفاع مقدس قابل مقایسه است.
وی افزود: دولت تلاش کرده است از خدمات این گروه زحمتکش تجلیل کند و به همین دلیل بودجه خوبی در حدود ۵ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای جبران بدهیهای دولت به وزارت بهداشت تخصیص داده شده است که قطعا بخش مهمی از آن، به پرداخت مطالبات پزشکان و پرستاران و پرداخت پاداش به آنها تخصیص مییابد.
معاون اول رئیس جمهور همچنین از اذن رهبر معظم انقلاب در برداشت یک میلیارد یورو از محل موجودی صندوق توسعه ملی به عنوان نماد همدلی در کشور برای شکست دادن کرونا یاد کرد و گفت: به طور قطع این کمک، میتواند گام موثری در تامین نیاز مالی دولت و بخش درمانی کشور برای مبارزه با این ویروس و پوشش ابعاد اقتصادی گسترش آن باشد.