به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، مجید فراهانی افزود: برای اثربخشی بیشتر ضدعفونی کردن معابر پایتخت باید از تجربیات موفق بینالمللی استفاده کرد.
رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران، گفت: برخی از کشورها مانند چین معابر عمومی را ضدعفونی میکردند و برخی دیگر، نه. اما آنچه مهم است استفاده از تجربیات موفق در این زمینه مانند تجربیات کشورهای چک در اروپا و کره جنوبی در آسیا است. باید به طور مداوم این تجربیات را احصا کنیم و در فعالیتهایمان بهکار بگیریم. در خصوص ضدعفونی کردن معابر پایتخت، باید میزان اثربخشی، نحوه اجرا، نوع مواد ضدعفونی کننده، روش اجرا و ایمنی افرادی که عملیات ضدعفونی کردن معابر را انجام میدهند، مورد ارزیابی قرار گیرد.
فراهانی با اشاره به اینکه ضدعفونی کردن اماکن اداری، ایستگاههای مترو، اتوبوس، داخل واگنهای مترو و داخل اتوبوس، چندین بار در روز انجام میشود و اثربخشی خود را دارد، افزود: در خصوص معابر نیز باید بر اساس تجربه سایر کشورهای موفق عمل کنیم و باید با یک دید علمی این فعالیتها را بهروزرسانی کنیم.
وی نسبت به عدم تحقق بودجه سال ۹۹ شهرداری هشدار داد و گفت: درآمدهای شهرداری از محل شهرسازی بهشدت افت کرده و بهدلیل شرایط اقتصاد ملی در حوزه مالیات بر ارزش افزوده، افت درآمدی داریم؛ بنابراین بودجه مصوب شهرداری در سال ۹۹ محقق نخواهد شد و با توجه به شرایط کرونایی کشور، طی نامهای از شهردار خواستیم سه سناریوی خود را برای وضعیت خوشبینانه، محتمل و بدبینانه به شورا ارائه کند.
رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران افزود: برخی از هزینههای شهر مانند هزینههای حقوق و دستمزد، جمعآوری پسماند، نگهداری از فضای سبز و …، اجتنابناپذیر است که باید در اولویت قرار بگیرد. در گام بعدی، پروژههای مستمر و غیرمستمر عمرانی، توسعه مترو و اجرای برنامه توسعه سوم شهر در بودجه دیده شده که باید مشخص شود در وضعیت کنونی با چه اولویتبندی در دستور کار قرار میگیرد و این بستگی به درآمدهای شهری و کمکی است که در وضعیت کنونی دولت باید به شهرداریها انجام دهد.