به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، شبکه خبری «ABC NEWS» روز جمعه در گزارشی اعلام کرد دانشمندان دانشگاه استنفورد در پی یافتن پاسخ این سوال هستند که چرا ویروس کرونای جدید در ایالت کالیفرنیا در مقایسه با سایر ایالتهای آمریکا شیوع کمتری داشته است و فرضیه ایمنی جمعی (گله ای) را مورد بررسی قرار داده اند.
به گفته برخی پژوهشگران، این احتمال وجود دارد که این ایالت سال گذشته تحت تاثیر نوعی از ویروس کرونا بوده که در آن هنگام به عنوان یک آنفلوانزای ساده شناسایی شده است و قرار گرفتن شهروندان این ایالت در معرض این ویروس، بی آنکه خود آنها بدانند، نوعی ایمنی در بدنشان ایجاد کرده است.
ویکتور دیویس هانسون، پژوهشگر موسسه هوور در دانشگاه استنفورد میگوید: «هنگامی که به دیگر ایالتهای آمریکا نگاه میکنید، نمیتوانید توضیح دهید که چرا کالیفرنیا اینقدر خوش شانس است، در حالی که میبایست بدشانستر هم میبود. اینجا چیزی اتفاق افتاده است که هنوز نتوانسته ایم پیدا کنیم.»
بنا بر اعلام این شبکه خبری آمریکایی، برای بررسی این فرضیه، در حال حاضر آزمایشهایی درخصوص تشخیص وجود آنتی بادی در بدن شهروندان این ایالت در حال انجام است که نشان میدهد آیا آنها قبلا به این ویروس مبتلا شده اند یا خیر.
در منطقه سانفرانسیسکو حدود ۳۲۰۰ داوطلب در این آزمایشها که تحت نظارت پژوهشگران دانشگاه استنفورد انجام میشود، شرکت دارند. بخش سلامت عمومی شهر لس آنجلس نیز آزمایشهایی در این خصوص آغاز کرده است که روی یک هزار فرد بزرگسال صورت میگیرد.
بنا بر اعلام «ABC NEWS»، در ایالت نیویورک که جمعیت آن حدود نصف ایالت کالیفرنیا است، شمار موارد مرگ ناشی از «کووید-۱۹» ۱۴ برابر بیشتر از این ایالت است.
براساس آخرین دادههای منتشر شده از سوی دانشگاه جان هاپکینز، «کووید-۱۹» تا کنون جان بیش از ۱۸ هزار نفر را در آمریکا گرفته است.