به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، عباس صالحی در گفتگو با "شهر فرنگ" از خسارات انبوه ویروس کرونا به حوزه فرهنگ و هنر گفت و افزود: حوزه فرهنگ، هنر و رسانه از همان روزهای نخست اسفندماه گذشته با تعطیلی سالنهای سینما، موسیقی و تئاتر متحمل خسارت های زیادی شدند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: اقتصاد فرهنگ و هنر اگر چه اقتصاد محدود وکوچکی است، اما برای اصحاب هنر و فرهنگ بسیار اساسی و مهم است. منحل شدنِ نمایشگاه کتاب اردیبهشت ۹۹ تهران خسارت زیادی به ناشران و فروشندگان کتاب زده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه خسارت کرونا به حوزه رسانه افزود: خسارت کرونا با کاهش آگهیهای تبلیغاتی در حوزه رسانهای ضرر و زیان وارد کرده است. سال گذشته در اسفند ۹۷ سینماها بیش از ۶۷ میلیارد تومان فروش داشتند و امسال سالنهای نمایش تعطیل بودند. ۴۰۰ سالن موسیقی، ۲۵۰ سالن تئاتر و ۲۵۰ گالری فعال هنرهای تجسمی در کشور امسال تعطیل شدند.
او گفت: برآورد خسارت کرونا به حوزه فرهنگ تا ۲۴ فروردین ماه؛ ۹۷۶ میلیارد تومان بوده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کرونا به مشکل قدیمی و کهنه بیکاری های فصلی اضافه کرد:
عباس صالحی با بیان اقدامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای کمک به آسیب دیدگان در حوزه هنر و فرهنگ از کرونا گفت: تلاش میکنیم سهم حق بیمه هنرمندان را تا پایان خردادماه پرداخت کنیم.
او گفت: بعد از جریان کرونا اصحاب فرهنگ و هنر میتوانند فضای جامعه را را بشاش کنند.