ابراهیم درستی نائب رئیس اتاق اصناف گفت: کالاهای سبد خانوار به وفور در بازار وجود دارد. به طور مثال برنج هندی کیلویی 8 هزار تومان، مرغ کیلویی 12 هزار تومان، هرکیلو شکر بسته بندی شده 5 هزار و 900 تومان و گوشت منجمد وارداتی برزیلی به قیمت هر کیلو 42 هزار تومان به دست مصرف کننده می رسد.
او افزود: سازمان ها و میادین تره بار، فروشگاه های زنجیره ای و افراد صنفی منتخب سه اتحادیه مسئول رساندن اقلام به دست مردم هستند.
درستی افزود: از سه اتحادیه مرتبط فردا دعوت خواهد شد و هرچه واحدهای صنفی در تهران هستند کالا توزیع خواهد شد.
نائب رئیس اتاق اصناف گفت: به واحدهای صنفی رعایت می شود برای رعایت سلامت موارد بهداشتی را رعایت کنند و مصرف کننده نیز با استفاده از خدمات اینترنتی کمتر بیرون بروند.
کلامی مدیرکل دفتر تنظیم بازار وزارت صمت در ارتباط تلفنی گفت: تعدادی از صنوف منتخب در سراسر کشور انتخاب شده اند تا از طریق اتحادیه صنوف را معرفی کرده و کالا در اختیارشان قرار می دهیم تا به قیمت مصوب در اختیار مردم و مصرف کنندگان قرار گیرد. تعاونی مصرف کارمندان و فروشگاه های اتکا نیز در توزیع کالا سهم خواهندداشت.
با الحاق به فروش های اینترنتی فروشگاه ها می توانند کالا را به صورت اینترنتی نیز به دست مردم برسانند و فقط هزینه پیک اینترنتی به اقلام اضافه خواهد شد. با استفاده از شرکت پست و شرکت های حمل و نقل کالا سریعتر به مردم خواهد رسید.
کلامی درباره نظارت تنظیم بازاری و گپ قیمت گوشت گفت: قیمت دام سبک و سنگین متفاوت است بعد از کشتار گوشت سبک بیشتر آن منجمد می شود بنابراین فاصله قیمت از دام زنده تا بازار معقول و منطقی است و تخلفی در این زمینه نبوده است.
حسن عباسی معروفان مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام در ارتباط تلفنی گفت: در هر استان فروشگاه های توزیع مشخص می شود و هر استان در اخبار استانی نحوه توزیع تنظیم بازاری را اعلام می کند.
او افزود: توزیع 10 هزار تن گوشت قرمز و 25 هزار تن مرغ شروع شده و گوشت تنظیم بازاری به قیمت 42 هزار تومان به دست مصرف کننده خواهد رسید. گوشت گرم نیز به وفور در بازار موجود است و کمبودی نداریم.
معروفان در ادامه گفت: در میادین دام و شهرداری قیمت به قیمت مشخص عرضه می شود. 10 هزار تن گوشت داخلی گوساله و 3 هزار تن گوشت گوسفند خریداری شده و به دست مصرف کننده خواهد رسید و برای نزدیک تر شدن تولید کننده و مصرف کننده دست دلالان کوتاه خواهد شد.
مقدسی نماینده اتحادیه دامداران در ارتباط تلفنی گفت: با سود خرده فروشی گوشت گرم گوساله به قیمت 59 هزار و 400 تومان باید عرضه شود اما دیده شده قیمت گوشت گرم تا 110 هزار تومان هم توزیع می شود و این بعلت فاصله و گپی است که بین تولید تا مصرف است.
مقدسی افزود: آمادگی این را داریم که گوشت را بسته بندی کنیم و بدون واسطه به دست کارمندان و مصرف کنندگان برسانیم. مشکل اصلی این است که دامدار گوشت را با کیلویی 7 هزار تومان ضرر می فروشد و مصرف کننده نیز گران میخرند.
سیدیاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در ارتباط تلفنی گفت: اگر متولیان امر دلالان و واسطه ها را توانستند حذف کردند و از مستقیم گوشت را از تولید کننده به مصرف کننده برسانند مشکل حل خواهد شد.