ساج سازی
تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
17:24 - يکشنبه 06 مهر 1399
کد خبر : ۷۹۶۲۲۶
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۲
ساج یک صفحه چدنی گرد و گود است که در اندازه‌های ۳۰ تا ۸۰ سانتیمتر برای پخت نان ساخته می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
نان‌هایی در اندازه و شکل‌های مختلف از جمله نان تیری، نان تپ تپی، ته‌کله‌ایی و فتیر که بیشتر در مناطق غرب و شمال غرب ایران و میان مردم روستایی و کوچ نشین پخته می‌شود.
 
ساخت هر ساج به حدود پانصد ضربه چکش نیاز دارد تا ورق‌های گرد فلزی پرداخت شود و به شکل گود درآید؛ بعد از آن لبه کوبی شده و دستگیره وصل می‌شود.
 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۱۹°    ۳۱°