به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در ادامه دیدارهای هفته سی و یکم رقابتهای لیگای اسپانیا، دیشب تیم فوتبال بارسلونا با یک گل بر اتلتیک بیلبائو پیروز شد و با ۶۸ امتیاز دوباره به صدر جدول رفت، تک گل بارسا را ایوان راکیتیچ به ثمر رساند.
اتلتیکو مادرید هم یک - صفر میزبانش لوانته را شکست داد و با ۵۵ امتیاز، جایگاه سومی خود را تثبیت کرد. در این بازی، بورخا گونزالس بازیکن لوانته به اشتباه دروازه خودی را گشود. دیدار وایادولید با ختافه هم به تساوی ۱-۱ انجامید.
این هفته از رقابتها امشب با سه بازی پیگیری میشود که طبق برنامه، آلاوس با اوساسونا، سوسیداد با سلتاویگو و رئالمادرید با مایورکا مصاف میدهند.
در آغاز هفته سی و یکم لیگ برتر انگلیس، دیشب تاتنهام با برتری دو به صفر مقابل وستهام ۴۵ امتیازی شد و در رده هفتم جدول ایستاد. برای اسپرز در این بازی، توماس سوکک بازیکن حریف و هَری کِین گلزنی کردند. دیدار لستر و برایتون هم بدون گل مساوی خاتمه یافت.
درهمین چارچوب، امشب، منچستریونایتد با شفیلدیونایتد، نیوکاسل با استون ویلا، نوریچ با اورتون، ولورهمپتون با بورنموث و تیم صدرنشین لیورپول با کریستال پالاس مسابقه میدهند.
در ادامه بازیهای هفته بیست و هفتم سری آ ایتالیا، دیشب ناپولی با دو گل در خانهی ورونا صاحب برتری شد. آرکادیوژ میلیک و هیروینگ لوزانو برای ناپولی در این بازی گلزنی کردند.
در دیگر بازیهای دیشب، اسپال در خانه ۱- ۰ به کالیاری باخت، پارما ۴ - ۱ در زمین جنوا به برتری رسید و تورینو با یک گل بر اودینزه پیروز شد.
این هفته از رقابتها امشب با برگزاری سه بازی به پایان میرسد که طبق برنامه، اینتر با ساسولو، آتالانتا با لاتسیو و رم با سامپدوریا مسابقه خواهند داد.
و در هفته بیست و هشتم لیگ برتر پرتغال، ریوآوه ۲ - ۱ ازسد ستوبال گذشت که در این بازی، مهدی طارمی یک پنالتی برای ریوآوه گرفت و آن را به گل تبدیل کرد. ریوآوه با کسب این پیروزیِ خارج از خانه ۴۴ امتیازی شد و به رده پنجم جدول صعود کرد.