به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، "فرید صیدینژاد" در گفتگو با ۱۸:۳۰ گفت: کلیه اراضی کشور که در یک پلاک ثبت واقع شده اند مشمول قانون رفع تداخلات ارضی شده اند.
معاون توسعه و ساماندهی امور اراضی کشور در رابطه با اقداماتی که در برای رفع تداخلات اراضی صورت گرفته، گفت: از زمان اجرای قانون رفع تداخلات موازی بر روی پلاک که مورد دعوای مردم و دولت برای احقاق حقوق یا تثبیت مالکیت دولت است بیش از۴۰۰ کارگروه در شهرستان ها تشکیل شده و کمیسیونهای استانی و یک کارگروه مرکزی در وزارت جهاد کشاورزی طراحی شده است.
فرید صیدینژاد افزود: مجلس برای رفع تداخلات و همپوشانیها در سال ۹۴ قانونی به تصویب رساند که رفع تداخلات و جلوگیری از همپوشانی ها و یکپارچه سازی قوانین مربوط به اراضی کشاورزی شود.
او به قانون ملی شدن جنگلها در دهه ۴۰ اشاره کرد و افزود: از آن زمان به بعد محدوده اراضی مردم و اراضی ملی در تملک جنگل ها مشخص و تفکیک شد.
معاون توسعه و ساماندهی امور اراضی کشور: هماهنگ نبودن دستگاه های دولتی موجب سوءاستفاده برخی افراد از اراضی کشور شده است. به کمک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، وزارتخانه جهاد کشاورزی بعنوان متصدی اصلی تفکیک، تغییر کاربری و جلوگیری از تداخلات اراضی کشاورزی محسوب می شود.
او گفت: از سال ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۸، کارگروههای شهرستانی و کمیسیونهای استانی به حدود ۸.۵ میلیون هکتار از اراضی یا پلاکهای منابع ملی و مستثنیات مردم در قالب ۸ هزار پلاک رسیدگی کردهاند. در این رسیدگیها، حدود ۴۸۰ هزار هکتار از اراضی ملی از ابتدای اجرای قانون در سال ۱۳۹۴تا پایان خرداد ۱۳۹۹، در اعتراض به اجرای مقررات موازی، به نفع مردم تعیین تکلیف شده است.
معاون توسعه و ساماندهی امور اراضی کشور گفت: بزرگترین مشکل در بحث تغییر اراضی کشاورزی به غیر کشاورزی، تعدد و تعارض قوانین و ناهماهنگی دستگاههای اجرایی در اجرای قوانینی است که هر بخش معتقد است در اجرای آن، مجوزی را صادر میکند.