به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، گسترش فراگیری کرونا استان های خوزستان، کردستان، کرمانشاه، هرمزگان، بوشهر، خراسان رضوی و ایلام را در وضعیت قرمز قرار داده و تهران، فارس، مازندران، همدان، زنجان، سیستان و بلوچستان و البرز نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.
با این شرایط، اگرچه رعایت مقررات بهداشتی بار دیگر مورد توجه مردم قرار گرفته اما شلوغی ها و ترددها به قدری است که بازگشت محدودیت های اجباری را ضروری کرده است.
در استان هرمزگان 7 شهرستان از امروز با محدودیتهای یک هفته ای روبرو خواهند شد.
بندرعباس، حاجی آباد، قشم، رودان، بندرلنگه، میناب و بستک مدتی است که در وضعیت قرمز قرار دارند.
در استان بوشهر، شهرستان های بوشهر، گناوه و کنگان در وضعیت قرمز قرار دارند و از امروز در این مناطق محدودیت های جدید یک هفته اعمال میشود.
در یزد برخی شهرستان های استان در وضعیت نارنجی قرار دارند و به همین علت برخی محدودیتها همچون استفاده اجباری از ماسک در ادارات و بانک ها و اماکن شلوغ الزامی است.
چند شهرستان استان اصفهان از امروز با محودیت های جدید مواجه خواهند شد.
در چند شهراستان آذربایجان غربی هم که در وضعیت قرمز هست محدودیتهای، یک هفته اجرا می شود.
ارومیه ، اشنویه ، بوکان ، پیرانشهر ، تکاب ، خوی ، سردشت ، سلماس ، مهاباد و میاندوآب از جمله شهرهایی هستند که در وضعیت قرمز قرار دارند.
در استان کرمانشاه هم با توجه به استمرار وضعیت قرمز کرونا، محدودیتهای جدید در نظر گرفته شده است.
همچنین با نظر ستاد ملی کرونا استفاده از ماسک در امکان عمومی از فردا 15 تیر در سراسر کشور الزامی خواهد شد.