به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، "سید جواد احمدی"، در گفتگو با تیتر امشب از رونمایی "سامانه یکپارچه مدیریت بازرسی (سیمبا) گفت و افزود: سامانههای الکترونیکی، بازرسیها را نظام مند میکند و در کنار این موضوع، از ظرفیت اصناف برای کنترل بازار نیز استفاده میشود.
معاون بازرسی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: سامانه یکپارچه مدیریت بازرسی با هدف هوشمند سازی و مردمی کردن نظارتها تشکیل شد و در این سامانه همهی عملیات بازرسی بصورت الکترونیکی انجام میشود.
احمدی با بیان اینکه امروز (سه شنبه) در بازار نبوده است و قیمت کالایی مانند "عدس" را ندارد گفت:حبوبات قیمت ستاد تنظیم بازار ندارد و قیمتها توسط ۲ هزار بازرس نظارت میشود.
معاون بازرسی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: ما هستیم تا با گرانفروشی مقابله کنیم.
"سیدیاسر رایگانی" سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از فراوانی کالا جدای از گرانی و گرانفروشی گفت و افزود: عوامل مختلفی دست به دست یکدیگر میدهند تا نظارت بر بازار کنترل شود. ستاد تنظیم بازار نرخ کالا را دیر اعلام میکند و این یکی از دلایل افزایش قیمت کالا است.
رایگانی از ناهماهنگی تمام نشدنی عوامل مختلف گفت و افزود: مشکلات نهادههای دامی در افزایش گوشت مرغ در کنار معدوم شدنِ جوجه یکروزه از عوامل گرانی گوشت مرغ است. البته قیمت مرغ کم کم به قیمت واقعی نزدیک میشود.
رایگانی با تایید تاثیر افزایش نرخ ارز بر قیمت کالاها در بازار گفت: با افزایش قیمت ارز کالا در بازار کمیاب می شود و فروشننده بازار را از کالا به قصد گرانفروشی تخلیه می کند. با بالا رفتن قیمت دلار قیمت ها افزایش می یابد اما با کاهش قیمت دلار، قیمت اجناس پایین نمی یابد.
جعفر قادری" نماینده مجلس در ارتباط تلفنی گفت: نرخ کالاها در بازار تابعی از نرخ ارز است. تا زمانیکه تولید کننده کالا با نرخ ارز می تواند کالای خود را صادر کند دلیلی وجود ندارد تا کالا را در بازار داخلی به فروش برساند.
قادری گفت:با نوسانات نرخ ارز کنترل و نظارت بی فایده است.