دلایل افزایش آمار فوتی‌های مبتلا به کرونا
تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
23:04 - شنبه 18 مرداد 1399
کد خبر : ۷۹۸۲۵۳
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۱
حریرچی: رکورد مرگ و میر این روزها، نتیجه رفتار های نادرست جامعه در خرداد ماه و از بین رفتن ترس مردم از کروناست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ارتباط تصویری درباره علت افزایش آمار مبتلایان کرونا گفت: اکنون یگانه و تنها عامل افزایش آمار فوتی ها از بین رفتن ترس مردم از کروناست.
 
دلایل افزایش آمار فوتی‌های مبتلا به کرونا
حریرچی افزود: در ابتدای شروع بیماری مردم ترسیدند و از حضور در اجتماعات کاهش یافت اما بعد از ردکردن پیک اول و کاهش ترس مردم و برگزاری مراسم ازدواج و عروسی بعد از ماه رمضان و نماز عید فطر همچنین برگزاری مهمانی ها در فصای سربسته و مسافرت ها موجب افزایش آمار کرونا و فوتی ها شد.
 
 او گفت: درباره مرگ کرونا هررفتار اجتماعی درست یا نادرست که انجام دهیم 4 تا 6 هفته بعد نتیجه را خواهیم دید بنابراین از بعد از 15 فروردین با رعایت نکردن رفتارهای اجتماعی در خرداد و بازگشایی ها تعداد آمار مبتلایان 50 درصد رشد داشته است.
حریرچی افزود: در دوماهه تابستان اگر ماسک استفاده نشود و ویروس سرکوب نشود در فصل زمستان که فصل مطلوب ویروس پیچیده کروناست شرایط از اسفند و فروردین سخت تر خواهد شد.
 
او افزود: به مردم توصیه می شود برای تشویق استفاده از ماسک مردم می توانند نذر ماسک داشته باشند و به دیگران ماسک بدهند.
 
محسن فرهادی معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: در گام اول بر گندزدایی و استفاده از دستکش تاکید شده بود در گام بعدی نیز ماسک و گندزدایی سطوح مشترک اضافه شد.

فرهادی گفت: در مصوبه های وزارت بهداشت به نظارت بیشتر بر رعایت پروتکل های بهداشتی تاکید شد و اینکه پروتکل ها اجباری است و در صورت رعایت نکردن پروتکل ها تعطیلی واحدها در دستور کار قرار گیرد.
 
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: پروتکل بهداشتی تعیین کننده است بنابراین 8 هزار واحد صنفی پلمپ شده در مشاغل مختلف مثل تالار، نانوایی، دفاتر پیشخوان، ادارات، آرایشگاه ها و .. بوده اند اما بدترین جایی که پروتکل های بهداشتی رعایت نمی شود در پاساژ ها و مراکز خرید است که لازم است توجه بیشتری شود. 
 
او افزود: رستوران در سطح کشور در رعایت نکات بهداشتی در رتبه اول، بانکها و ادارات در رتبه های دوم و سوم رعایت پروتکل های بهداشتی هستند.
 
فرهادی افزود: وزارت بهداشت تمایلی به تعطیل کردن کسب و کارهای مردم ندارد اما تعطیلی برخی کسب و کارها و تالارهای پذیرایی به اجبار و برای پیشگیری از کروناست البته تالارها در زمانی که شهرها در وضعیت نارنجی و قرمز هستند تعطیل می شوند.
 
او گفت: چندین گروه نظارتی از سوی وزارت بهداشت و اتاق اصناف قرار است از سوی ستاد کرونا تجمیع شوند.
 
ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ارتباط تصویری درباره علت افزایش آمار مبتلایان کرونا گفت: به دلیل موفقیت های بزرگی که در اردیبهشت داشتیم و کاهش آمار فوتی ها در 13 فروردین اکنون یگانه و تنها عامل افزایش آمار فوتی ها از بین رفتن ترس مردم از کرونا بود.
 
خسرو ابراهیمی‌نیا نایب رئیس اتاق اصناف درباره عملکرد اصناف در رعایت پروتکل های بهداشتی گفت: ستاد کرونا و اتاق اصناف و اداره اماکن در حال سطح شهر در حال رصد و بازرسی هستند و واحدهای صنفی را از نظر رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از دستکش و ماسک را کنترل می کنند  که در صورت رعاین نکردن اخطار و پلمپ  واحدهای صنفی را ه دنبال دارد.
 
پلمب ۸ هزار واحد صنفی
ابراهیمی نیا گفت: درباره اتحادیه های مواد غذایی هم برنامه ریزی شده که مواد غدایی نظیر آجیل نیز که به صورت فله ای فروخته می شود با رعایت پروتکل های اجتماعی و بسته بندی روانه بازار شود.
 
 او گفت: در تهران 400 هزار واحد صنفی داریم که 8 هزار واحد صنفی به دلیل تخلف پلمپ شده اند.
 
ابراهیمی نیا با بیان اینکه تعطیلی اجباری تالارهای پذیرایی نیاز به بازنگری دارد گفت: در این مکان نیز می توان با رعایت پروتکل های اجتماعی موارد بهداشتی را رعایت کرد.
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۲۱°    ۳۳°