تغذیه و اصلاح الگوی غذایی در پیشگیری از ابتلا به کرونا
تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
08:32 - جمعه 02 آبان 1399
کد خبر : ۸۰۲۴۷۶
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت: تغذیه و اصلاح الگوی غذایی در پیشگیری از ابتلا به کرونا و کاهش شدت بیماری نقش بسیار مهمی دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت: به دلیل افزایش شیوع کرونا در جهان، نقش تغذیه و اصلاح الگوی غذایی در پیشگیری از ابتلا به کرونا و کاهش ابتلا به بیماری کرونا بسیار با اهمیت است.
 
او افزود: به مناسبت روز جهانی غذا ، سازمان خاروبار کشاورزی (فائو) و سازمان جهانی بهداشت به کشورها هشدار داده اند در شرایطی که به دلیل تبعات اقتصادی کووید- 19 امکان افزایش خطر ناامنی غذایی و کمبود های تغذیه ای وجود دارد، اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از کمبودهای تغذیه باید در سطح جامعه انجام شود.
 
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۱۱°    ۲۱°