به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، ایرج حریرچی - معاونکل وزیر بهداشت در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با بیان اینکه از سه مسیر واکسن کرونا دنبال میشود، گفت: تولید ایرانی، خرید از دیگر کشورها و همچنین مسیر سوم تولید مشترک با دیگر کشورها در دستور کار قرار دارد.
معاونکل وزیر بهداشت با اشاره به موفقیتهای شرکتهای دانش بنیان در تولید واکسن، گفت: کمیته اخلاق استفاده انسانی واکسن ایرانی کرونا را تایید کرده است.
ایرج حریرچی درباره توزیع واکسن هم گفت: افراد مسن، کادر بهداشت و افرادی که بیماری خاصی دارند در اولویت نخست ارائه واکسن هستند و هیچ کسی شهروندتر از دیگران نیست.
معاونکل وزیر بهداشت گفت: میزان اجرای محدودیتها در مراکز اداری بیش از ۹۴ درصد است. تردد خودروها هم کاهش داشته؛ حتی تصادفات منجر به فوت هم کاهشی شده است.
حریرچی گفت: رعایتها باید ادامه دار باشد و این رعایتها به داخل خانه هم باید کشیده شود.
معاونکل وزیر بهداشت افزود: تجمع در فضای بسته بزرگترین نگرانی کرونایی ماست، اما حمل و نقل عمومی هم راضی کننده نیست.
وی افزود: ۶۹ شهرستان از وضع قرمز خارج شده و به مرحله بهتر رسیده اند و این دستاورد خوبی هست؛ البته این به معنای آسان پنداری نیست.
حریرچی گفت: زمستان مناطق گرمسیر هنوز شروع نشده است و ما نگران هستیم که بیماری در مناطق گرمسیر اوج بگیرد.
وی افزود: تاخیر در مراجعه علتهای گوناگونی دارد و یکی از آنها خود درمانی بیماران است.
رفتار ویروس متغیر بوده استعلیرضا منافی - رئیس بیمارستان امام حسین (ع) هم گفت: خبرهای خوشی درباره کرونا در راهه و سیر صعودی بیماری متوقف شده است.
منافی افزود: رفتار ویروس در طی چند ماه متغیر بوده است.
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) گفت: بدحالی بیماران در دو ماه گذشته زیاد شده بود، اما با تمام تلاش کادر درمان از این اوج به شرایط ثبات رسیده ایم.
علیرضا منافی گفت: نگرانی ما از شروع دوباره اوج این بیماری است امیدوارم با رعایت محدودیتها به اوج بیماری نرسیم.
کرونا در خوزستان کاهشی استفرهاد ابولنژادیان - رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز هم گفت: از سوم شهریور روند افزایش را شاهد بودیم، اما از مهر تثبیت شد و اکنون روند کاهشی شده است.
فرهاد ابولنژادیان افزود: اکنون استان خوزستان شرایط بهاری دارد، اما نگران روزهای آینده هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: با برودت هوا و بسته شدن در و پنجره شاید روند بیماری افزایشی باشد.
گلایه از مراجعه دیرهنگامشاهعباسی - رئیس بیمارستان فیاضبخش هم گفت: شرایط مانند گذشته است و ورودی بیماران همانند گذشته است.
شاهعباسی با اشاره به اینکه برخی از بیماران دیرتر به بیمارستان مراجعه میکنند، افزود: موارد شدید در روزهای اخیر بیشتر شده است.
نگرانی مازندران از مسافرت هاسیدعباس موسوی - رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم گفت: مازندران بعد از دو اوج بیماری دوباره روند افزایشی گرفته و امیدورام محدودیتها این روند را متوقف کند.
موسوی افزود: کمبود پزشکی نداریم، اما مسافرت و دور همیها ما را نگران کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: درصد بیشتری از انتقالات بیماری از دورهمیهای خانوادگی است.