تلاش مداوم به منظور بازاریابی برای واکسن #فایزر_بیوتک و تبلیغات گسترده رسانه های عمده و جریان ساز غربی نیز نتوانست به طور کامل، واقعیت ها درباره این پروژه به شدت سیاسی و اقتصادی را تحریف یا پنهان سازد.
چندی پیش پس از مثبت شدن نتیجه آزمایش کرونای پرستاری به نام متیو، در کمتر از یک هفته پس از دریافت واکسن فایزر در امریکا، این شرکت و رسانه های جریان ساز حامی آن، با طرح این ادعا که ممکن است "متیو" قبلا کرونا گرفته باشد، او را به دروغگویی متهم کردند.
قبل از آن هم در انگلیس، پس از تشنج و تنگی نفس 2 دو پرستار بعد از دریافت واکسن فایزر، آنها نیز متهم شدند که حساسیت خود به برخی از داروها و غذاها را اعلام نکرده بودند.
علت بیهوش شدن یک دریافت کننده دیگر هنگام پخش تلویزیونی نیز، حساسیت او عنوان شد و رسانه های بزرگی مانند رویترز چندین خبر و گزارش درباره اینکه او زنده است و خبر مردنش دروغ بوده منتشر کردند تا همه خبرهای منفی درباره عوارش واکسن فایزر را دروغ جلوه دهند.
این تقلای رسانه ای پس از آن رخ داد که تیفانی دوور، سرپرستار یکی از بیمارستان های تنسی امریکا در یک برنامه پخش زنده تلویزیونی، پس از تزریق واکسن فایزر بیهوش شد و در مقابل دوربین های تلویزیونی بر زمین افتاد.
درحالی که هیچ رسانه عمده ای ادعا نکرده بود که تیفانی جان باخته است، رسانه هایی مانند رویترز در گزارش های متعدد از زنده ماندن "تیفانی دوور" خبر دادند و با تکذیب شایعه مرگ او، تاکید کردند که پیش از این نیز خبرهای دروغی درباره مرگ آور بودن واکسن فایزر منتشر شده است.
این پروژه رسانه ای، تلاشی بود برای خنثی کردن خبرهای واقعی و متعددی که پیش از این درباره ایست قلبی، بیهوشی، تشنج، اختلال تنفسی و مرگ دریافت کنندگان واکسن فایزر در همین رسانه ها منتشر شده و هراس و تردید شهروندان کشورهای مختلف را در پی داشته است.
اما باوجود حمایت لشکر رسانه ای فایزر، بازهم خبرهای مربوط به عوارض واکسن فایزر_بیوتک به دلیل حساسیت مردم، به گوش همه می رسد و بر خلاف ماه های گذشته، تاثیر منفی چشمگیری بر روند بازاریابی و پیش فروش این شرکت ها داشته است.
خبرهای مربوط به آثار منفی و خطرناک فایزر از همان روزهای نخست نیز منتشر می شد، اما به دلیل رویکرد رسانه های بزرگ غربی، کمرنگ جلوه داده می شد.