به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر غلامعلی افروز در برنامه گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر با بیان این که خداوند متعال منبع اصلی آرامش درونی و معنوی انسان است گفت: خانواده نیز تنها نهاد بی بدیلی است که انسانها به واسطه حضور عاشقانه در آن میتوانند آرامش را تجربه کنند.
این روانشناس با تاکید بر این که آرامش مسیر است نه مقصد افزود: آسودگی و برخورداری از رفاهِ بیشتر لزوما به معنی داشتن آرامش بیشتر نیست.
افروز گفت: کسانی که آرامش دارند تاب آوری شان در برابر سختیها بیشتر است، کشورهایی که سبک زندگی سالم و ساده تری دارند و خوابشان به موقع است بیشترین آرامش را دارند و کمتر به بیماریهای روانی و حتی بیماریهایی مثل کرونا مبتلا میشوند.
این روانشناس افزود: کشورهایی که سبک زندگی آنها تهاجمی و رفاه زده و پر چرب و بدون تحرک است مثل آمریکا، بیشتر به کرونا مبتلا شده اند، زیرا تاب آوری زیستی آنها کمتر است.
افروز در بخش دیگری از صحبت هایش اهمیت خواب کافی و به موقع را یادآور شد و گفت: خوردن غذاهای سالم و خواب به موقع و کافی، سیستم زیستی انسان را تقویت میکند و مانع ابتلا به بیماریهایی مثل فراموشی و صرع و افسردگی میشود.
این روانشناس به نوجوانان و جوانان توصیه کرد به موقع بخوابند و کمتر خودشان را در معرض امواج دستگاههای الکترونیکی مثل موبایل و تبلت قرار دهند تا فرایند رشد آنها مختل نشود و به بیماریهایی مثل افسردگی دچار نشوند.