به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سید عبدالملک بدرالدین دبیرکل انصارالله یمن در آستانه هفتمین سال تجاوز به یمن تاکید کرد: اعلان جنگ علیه یمن از واشنگتن و از زبان عادل الجبیر بود که همین مسئله پشت پرده جنگ را نشان داد؛ همه از آغاز جنگ متعجب شدند، زیرا هیچ بهانه و دلیلی نداشت و با بمباران منازل مردم عادی آغاز شد.
دبیرکل انصارالله یمن افزود: فردا روز مقاومت و پایداری است که از لحاظ انسانی و ملی دارای ارزش زیادی است؛ بار دیگر بر حقانیت ملت یمن در دفاع از خود در برابر تجاوز دشمنان تاکید میکنیم.
سید عبدالملک بدرالدین گفت: انگلیس و رژیم صهیونیستی کنار سرورشان آمریکا، در حمله به یمن مشارکت داشتند. قبل از آغاز این جنگ، رژیم اشغالگر قدس، یمن را تهدید میکرد و نتانیاهو در راس کسانی بود که ضد انقلاب مردم یمن سخن میگفت.
او با اشاره به اینکه تجاوز به یمن از همان آغاز ارتکاب نخستین جنایت علیه غیرنظامیان در صنعاء، ماهیت جرم و جنایت داشت، خاطر نشان کرد: رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس برای این که هزینه و تاوان ندهند، عربستان و امارات را جلو انداختند.
سید عبدالملک بدرالدین همچنین با بیان اینکه «مجری اصلی تجاوز به یمن، عربستان سعودی و متحدان آن، امارات و آمریکا هستند» تصریح کرد: از بارزترین عوامل ارتکاب جنایت علیه یمن، وابستگی عربستان سعودی و امارات به آمریکا است.
دبیر کل جنبش انصار الله یمن خاطرنشان کرد: امارات و عربستان سعودی به نقش منطقهای خود دلخوش کرده بودند و هر یک از آنها میخواهند نماینده انحصاری آمریکا در منطقه باشند.
او افزود: در سطح فرایند اجرایی، عربستان سعودی همان طرفی است که به صورت آشکار تجاوز علیه یمن را هدایت و رهبری میکند.