"مجدالدین معلمی" با بیان اینکه امسال ششمین سالی است که به معرفی هنرمندان انقلاب اسلامی سال میپردازیم، گفت: دبیرخانه هفته هنر انقلاب اسلامی در طول سال فعال است و آکادمی که مشتمل بر کارشناسان این حوزه هستند در این بخش بر آثار و تولیدات هنرمندان در طول سال نظارت میکنند.
دبیر هفته هنر انقلاب اسلامی افزود: هدف از ارزیابی آثار هنری در طول سال، معرفی هنرمندان این عرصه و توانمندسازی و دیده شدن هنرمندان نسل جدید است.
او با بیان اینکه امسال از میان ۱۴ نامزد مطرح، پنج هنرمند، نامزد نهایی انتخاب شدند، گفت: محمدرضا دوست محمدی، جلیل سامان، افشین علا، وحید یامین پور و علی محمد مودب نامزدهای نهایی اعلام شدند.
معلمی ادامه داد: قرار است نفر نهایی در اختتامیه این مراسم در ۲۳ فروردین که به صورت حضوری و آنلاین برگزار میشود، معرفی شود.
دبیر هفته هنر انقلاب اسلامی مولفههای گزینش برای انتخاب این چهرهها را، آثار هنرمند در سال ۹۹ دانست و گفت: توجه و دغدغه مردم در آثار تولید شده از جمله دیگر مولفههای مهم برای انتخاب نفرات برتر است.
محمدرضا دوستمحمدی؛ طراح گرافیک و تصویرساز است و به دلیل خلق کمیک استریپ «فقط برای خدا» با موضوع سبک زندگی سردار شهید قاسم سلیمانی و تصویرسازیهای پرمخاطب برای پروژه بزرگترین دیوارنگاره ایران در میدان ولیعصر تهران
جلیل سامان؛ فیلمنامهنویس، تهیهکننده و کارگردان است و به دلیل کارگردانی مجموعه طنز زیرخاکی (۱۳۹۹) به عنوان پرمخاطبترین سریال ماه مبارک رمضان در سال ۱۳۹۹ همچنین کارگردانی سهگانه ارمغان تاریکی (۱۳۸۹)، پروانه (۱۳۹۲) و نفس (۱۳۹۶) با مضمون انقلاب اسلامی
افشین علاء؛ شاعر و پژوهشگر ادبی است و به دلیل واکنش بهنگام و موثر ادبی به وقایع روز جامعه، خلق منظومه حماسی ۲۰۰ بیتی «سربازنامه» در رثای شهید قاسم سلیمانی
علی محمد مودب؛ شاعر و منتقد ادبی و موسس شهرستان ادب و به دلیل اهتمام موثر به پرورش نسل تازهای از شعرا و نویسندگان متعهد به انقلاب اسلامی و واکنش بهنگام ادبی به وقایع روز جامعه
وحید یامینپور؛ پژوهشگر و نویسنده به دلیل انتشار چاپ هفدهم کتاب رمان ارتداد و به چاپ هجدهم رسیدن کتاب کاهن معبد جینجا در سال ۹۹ به عنوان نامزدهای نهایی چهره هفته هنر انقلاب انتخاب شدند.