به بهانه روز سه گوش خوشمزه پرطرفدار و جهانی
تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
 -  شنبه 03 مهر 1400
کد خبر : ۸۲۵۳۷۰
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۷
سمبوسه یکی از غذا‌های خوشمزه ایرانی و مخصوص جنوب است. سمبوسه یک غذای جهانی نیز هست و در مناطق مختلفی همچون، خاورمیانه، آسیای مرکزی، شبه قاره هند و شمال آفریقا پخته می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
به دلیل داشتن شهرت و آوازه جهانی سمبوسه روز پنجم سپتامبر به نام روز جهانی سمبوسه در تقویم نامگذاری شده است. در این روز تلاش می‌شود تا مردمی که تا به حال این غذا را نخورده‌اند، یک بار امتحانش کنند تا مشتری پر و پا قرص این اسنک لذیذ شوند.

سمبوسه را می‌توان به عنوان یک پیش غذای خوشمزه یا یک وعده ناهار سبک در نظر گرفت. سمبوسه انواع مختلفی دارد که در تهیه آن از نان لواش که درون آن سیب زمینی، به همراه گوشت قرمز و فلفل و ادویه جات وجود دارد. سمبوسه را می‌توان بدون استفاده از گوشت و کاملاً گیاهی نیز تهیه کرد. یک نوع دیگر سمبوسه نیز به سمبوسه پیتزایی معروف است که در آن از مواد پیتزا استفاده می‌کنند.
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۲۱.۷۹°    ۲۵.۹۹°