احیای "هَـلگ" پس از ۳۰ سال
تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
 -  دوشنبه 03 آبان 1400
کد خبر : ۸۲۷۰۹۰
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۷
"هلوی هَـلگ" یکی از محصولات منحصربه‌فرد کشورمان که گمان می‌رفت نابود شده، بار دیگر به باغ‌های علویجه استان اصفهان بازگشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

 "هَـلگ" نام هلوی بومی و محلی که پس از حدود سی سال دوباره به همت و تلاش باغداری پایتخت‌نشین که قلبش برای زادگاهش می‌تپد، در علویجه استان اصفهان به بار نشست.

باغداران از "هَـلگ" برای تهیه محصول جوزقند (متشکل از گردو، بادیان، شکر) استفاده می‌کنند.

پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۲۰.۴°    ۲۲.۷۹°