افزودن ویتامین D به آرد در دستورکار وزارت بهداشت
تازه ترین خبرها در پیام رسان سروش irinn_channel@  با شبکه خبر به روز باشید.       
 -  چهارشنبه 29 دی 1400
کد خبر : ۸۳۳۴۹۶
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۵
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: افزودن ویتامین D به آرد علاوه بر آهن و اسید فولیک در اولویت برنامه‌هاست و به‌زودی اجرایی می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

 زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در نشست بررسی غنی سازی آرد با ویتامین D اظهار کرد: از سال ۱۳۸۶ تمام نان‌های کشور طبق برنامه ملی با آهن و اسید فولیک غنی می‌شود و با توجه به کمبود ویتامین D مقرر شد آرد‌ها با ویتامین D هم غنی شوند.

وی بیان کرد: افزودن ویتامین D علاوه بر آهن و اسید فولیک در اولویت برنامه‌های دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت قرار دارد و به‌زودی اجرایی می شود.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: طرح آزمایشی این برنامه به مدت یک سال با کمک‌های تکنیکی مشاوران بین‌المللی از سازمان بهداشت جهانی و یونیسف در یکی از استان‌ها اجرا می‌شود.

عبداللهی تصریح کرد: تمام مستندات بین‌المللی نشان می‌دهند ویتامین C، A، زینک و سلنیوم در بهبود کرونا تأثیر دارند.


روزی نیم ساعت پیاده روی تند داشته باشید

وی افزود: ۶۰ درصد افراد بالای ۱۸ سال جامعه دارای اضافه وزن و چاقی هستند.

عبداللهی بیان کرد: بیش از ۲۰ درصد دانش آموزان دچار اضافه وزن به ویژه چاقی شکمی هستند و مصرف بی‌رویه فست و فود‌ها و مواد قندی، استفاده کمتر از میوه‌ها و سبزیجات و کم تحرکی باعث افزایش چاقی در کشور شده است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: حدود ۵۰ درصد مردم تحرک بدنی کافی ندارند در حالیکه باید روزی نیم ساعت پیاده روی تند داشته باشند.

 

پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۱.۷۹°    ۲.۹۹°